Zeren: "Kaybetmememiz Gereken Maç"

Zeren: Kaybetmememiz Gereken Maç
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Kazanamazsak da kaybetmememiz gereken bir maç. O yüzden Şanlıurfa’dan puan veya puanlarla dönmek bizim öncelikli hedefimiz” dedi

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, pazartesi günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. 
Nuri Asan Tesisleri’nde, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışmalarına devam eden Samsunspor’da hedef Şanlıurfaspor maçından galip ayrılmak. 
Hedeflerinin kazanmak olduğunu, futbolcu Galin İvanov’un rahatsızlığı dolayısıyla, Mustafa Sarı’nın ise sarı kart cezalısı olmasından dolayı forma giymeyeceğini söyleyen Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Bizim için ve onlar için de çok önemli bir maç. Camia, takım ve yönetim olarak hazırlandık. Önümüzde 2 günümüz daha var. Son hazırlıklarımızı yapacağız. Kazanmaya gidiyoruz. Ama kazanamazsak da kaybetmememiz gereken bir maç. O yüzden oradan puan veya puanlarla dönmek bizim öncelikli hedefimiz. Cumartesi günü sabah hareket edeceğiz ve iki gün Şanlıurfa’da kalacağız. Antrenman yaparak oraya alışacağız. İnşallah hep beraber oradan maçımızı oynayıp keyifle döneceğiz. Mustafa Sevgi, sarı kart cezalısı. Galin dün akşam çekilen son MR’ında küçük bir riski var. O yüzden doktorlarla konuştuk ve risk almak istemedik. Galin’i riske etmek istemedik çünkü Allah korusun orada sıkıntılı bir durumda onun tedavi süresi uzayabilirdi. Onun için Galin’i Şanlıurfaspor maçına götürmüyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir