ZENGİN VE ACAR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

ZENGİN VE ACAR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Acar ve eşi Mediha Acar çiftinin oğulları Abdulkadir ile Kevser- Bayram çiftinin kızları Mervenur Zengin, Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen düğün ile dünya evine girdiler.

Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen muhteşem düğünde AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Acar ve eşi Mediha Acar çiftinin oğulları Abdulkadir ile Kevser- Bayram çiftinin kızları Mervenur Zengindünya evine girdiler. Düğün merasimine çok sayıda davetlinin katıldığı gözlemlenirken, Mervenur ve Abdulkadir çiftinin nikahını Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan kıydı. Çiftin nikah şahitleri ise Eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden oldu.

Düğün merasimine katılan Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, genç çiftlere ve davetlilere tavsiyelerde bulundu. Nikah merasimi sonrası çift, tebrikleri kabul etti. Düğün merasimi gecenin ilerleyen saatlerinde son buldu.

Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak, Mervenur ile Abdulkadir çiftine tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz…

HABER:  Büşra KOCATAŞ- Nurhan GÜZEL

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber