Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Zengin değil, Halkın vekilleri seçilecek!

Zengin değil, Halkın vekilleri seçilecek!

7 Haziran Genel seçimlerine, yani Milletvekili seçimlerine tamı tamına 34 gün kaldı. AK Parti seçim beyannamesini açıkladı ve yaklaşık 2 haftadır sahalarda...

CHP, AKP' den daha sonra seçim beyannamesini açıladı.

HDP her ne kadar demokratik, özgür partiyiz desek bile pkk'nın sözcülüğünü yaptığını her fırsatta dile getiren isimlerle dolu olmasına rağmen seçim de farklı bir çizgide yürüme adına yola çıktılar.

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi birlikteliğinde ki seçim beyannamesini de açıkladı. Onlar da Ankara'da yapılan törenle yola çıktı. Ama bu defa 2002 yılından sonra dönemin Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'tan kurtulduktan sonra ilk kez inanın bu kadar ciddi ve inançlı yola çıktılar.

Kurtulmuş'un AKP'ye katılması ardından İki parti birleşerek bu defa oylarımız AKP'ye değil kendi Milli Görüş'e dönecek. Bu defa asla başka yere gitmeyecek sözlerini kullanmaları ve BBP il birliktelikleri ile seçimlere sayılı günler kalarak oylarını % 7-8 bandının üzerine çıkarttıkları iddia edilmeye başladı. Yani barajı zorluyorlar...

Ve herkesin son dönemlerde Ülke gündemi ile gerilen ve sabırla sahaya çıkmaları beklenen MHP'deydi ki onlarda dün muhteşem bir törenle Ankara'da seçim beyannamelerini açıkladılar.

Seçimlerde herkes bir slogan atıyor ortalığa...

AKP' nin sloganı: "Onlar konuşur, AKP yapar", "AK Parti olarak vatandaşa 'Başkanlık sistemini getirelim'.

CHP'nin sloganı: " Yaşanacak bir Türkiye ana sloganı ile 17 Aralık’a gönderme yaparak, “Gelin oy verin; esnafın, gençlerin, çocukların, çiftçinin, emeklinin sorunlarını sıfırlayalım”. "Yaşanacak bir Türkiye'yi Milletçe alkışlıyoruz" 

HDP sloganı: “Biz’ler HDP, Biz’ler Meclise“

Saadet Partisi &BBP seçim sloganı: "Kendine gel, Saadet'e gel", "Hemşehrim sen de gel", "Birlikteyiz, Saadet'teyiz" 

MHP seçim sloganı: "Bizimle yürü Türkiye"

Hemen tüm muhalefet Partileri vatandaşa vaatlerini sıraladı.

Hepsinin ki de aynı doğrultuda.

Halk kime, hangi vaade oy verecek?..

Sanırım halk elbette ki cebine girecek parayı, gelecek refahını ve ülkenin bekasını, yaşanır olmasını, kavgadan, gürültüden, bölünmeden, parçalanmadan, tek kişiye dayalı ülke olmaktan, bölgelere ayrılmış bir gelecekten çok,

Ülkenin Kurtuluş Savaşında kurulan temeller üzerinde geleceğe yürüyecek ve yürümesini sağlayacak olan partiyi seçecektir.

İktidarın yıllar sonra ilk kez seçimlerde ki ruhsal durumu iyi değil.

Çünkü yıllardır yapılan güzel hizmetlerin ardından yaşanan son yıllarda ki olaylar halkı hem maddi hem manevi oalrak çöküntüye ve korkuya sevk etti.

Bunda AKP'nin Genel Merkezinde ki bazı isimlerin halktan kopması sonucunda taban değil tavana endeksli siyasete dönmesinin acı sonu yaşanacak gidi gözüküyor.

pkk terörünün pervasızlaşması, Emniyet ve asker ile son dönemlerde yargı üzerinde ki operasyonlar hele hele seçim öncesi yapılması korkuyu arttırdı.

Bu noktada Halk kendi geleceğinin garanti altına alınmasını önce istiyor ve bekliyor. Yapılan hizmetleri bunca yıl alkışladılar ama artık hizmetin yanında özgürlük, adalet ve korkusuzca bir yaşam beklentisine girdiler.

Bu nedenle kim ne kadar para verirse versin, kim ne kadar daha cömert olursa olsun.

Bu seçimin galibi Ülkeyi seven, Toprak ve bayrak bütünlüğünü, Milliyetçilik adı verilen TÜRK MİLLETİ ülkü ve sevdasının yanında dinini özgürce yaşayacak bir geleceğe oy verecektir.

Seçimlerde son model araçlarla, maddi gücünü kullanarak istediğimi yaparım edası ile gezen ve halka tepeden bakanlara değil bu seçimlerde kendine daha yakın hissettiği, geleceğe emin adımlarla ilerleyeceği, medyası, adaleti, yargısı, maddiyatı, sağlığı, dini inanışlarının kalıcı çözümleri üretecek partilere oy verecektir.

Zengin Milletvekillerine değil, halk kendi vekillerine oy verecek ,

Göreceksiniz...

Bu noktada Türkiye 7 Haziran da seçimini yaptığında Yeni ve çok farklı bir Türkiye'ye Hep birlikte yürüyecek Türk Milleti ile en geç 8 Haziran sabahı gözlerimizi açacağımıza inanın...

Çünkü Hakk'kın adaleti, halkın istediği ile mutlaka tecelli edecektir.

Güç bende istediğimi yapar, istediğimi yaşatır, istemediğimi bitiririm edasına bu Ülke insanı asla müsaade etmemiştir, etmeyecektir...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR