“Zehir tacirlerinin nefeslerini keseceğiz”

“Zehir tacirlerinin nefeslerini keseceğiz”
Samsun Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil, “Kavak’ta zehir tacirlerinin, suç örgütlerinin teker teker tepelerine binerek nefeslerini kesmeye devam edeceğiz” dedi.

Kavak Meslek Yüksekokulunda(MYO) düzenlenen “Uyuşturucu ile Mücadele” başlıklı toplantıda konuşan Kaymakam Erdem Karanfil, gençleri her türlü tehlikelerden korumak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Katılımcılara, uyuşturucuyla mücadele uygulaması “UYUMA” uygulaması hakkında da tanıtıcı bilgilerin verildiği toplantıda konuşan Kaymakam Karanfil, ülke gençliği için günümüzün en tehlikeli maddesi olan uyuşturucuya karşı güç birliği içinde mücadele edilmesi gerektiğini bildirdi.
Karanfil konuşmasının devamında “Uyuşturucu denilen illeti ilçemizden kazıma ve gençlerimizi bu zehirden koruma konusunda kararlıyız. Özellikle zehir satan tacirleri Kavak’ta barındırmamamız gerekiyor. Bunun içinde hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Bu savaşı güvenlik güçlerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz kısacası Tüm ilçe topyekun birlikte kazanacağız" diye konuştu.
Uyuşturucu ile mücadele yolunda Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun da ilçedeki metruk binaları yıktığına dikkat çeken Kaymakam Erdem Karanfil, “Hiçbirimiz benim çocuğum bunu kullanmaz diye bir kenara çekilemeyiz. Tüm gençlerimize dokunmamız, bu zehri çocuklarımızdan uzak tutmalı, onların alışmalarını önlemeliyiz" ifadelerini kullandı.
Gençliği mahveden bu madde ile sadece emniyet ve jandarma ile değil topyekûn bir mücadele gerektiğini belirten Karanfil, ”Hepimiz birlikte ortak mücadele etmemiz gerekiyor. Köy ve mahallelerimizde de yıkılacak metruk bina varsa bunlarla ilgili de çalışma yapacağız. Kavak’ta istihdam konusunda çok güzel sonuçlar elde ediyoruz. Ama aileler çalışıyor, çocuklar ihmal ediliyor gibi bir algı var. Kadınlarımız, erkeklerimiz çalışıyorsa çocuklarımız da bize emanet. Onlar için de sportif ve kültürel projeler geliştirerek hep yanlarında olacağız. Bir kez daha ifade ediyorum Kavak’ta zehir tacirlerinin suç örgütlerinin teker teker tepelerine binerek nefeslerini kesmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Daha sonra söz alan İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Güveli de gençleri korumak için gece-gündüz demeden çok sıkı ve hassas bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

İHA

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş