MUSA BALA

MUSA BALA

Zavallı provokatörler

Zavallı provokatörler

20 mart 2020 tarihli köşe yazımda  Büyük dünya lideri ABD’ nin  sağlık sisteminin covid-19 ile sınıfta kalacağından bahsetmiştim. Bu yazıyı yazarken ABD ‘nin vaka sayısı üçlü haneler de ve ölüm rakamları ise ikili hanelerdeydi. Ülkemiz sağlık sisteminin ABD sağlık sistemi karşısında ne denli güçlü olduğundan bahsetmiş ve bazı istatistiki bilgiler vermiştim.  O gün o yazıyı okuyanlar pek inanmamışlardı belki.  Şimdi eminim ki hak vermişlerdir.

Gelelim ülkemizde 65 yaş üstü ve 20 yaş altı kısıtlamaların yürürlüğe girdiği andan itibaren canla başla çalışan başta Çarşamba belediye başkanı Halit Doğan ve ekibi olmak üzere tüm emniyet teşkilatımız jandarmamız , kaymakamlığımız ilk günden itibaren evinden çıkamayan kesimin ihtiyacını gidermeye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çarşamba belediyesi bir çok aileye yardım kumanyaları dağıtmış adeta zabıta ekipleri gece gündüz bu yardımları gerek telefon ile ulaşanlara,  gerek bizzat müracaat sahiplerine ulaştırmaya devam ediyorlar. Bire bir tüm talepler ile ilgileniliyor tüm personel seferber olmuş durumda . Çarşamba belediyesine , emniyet müdürlüğümüze , askeriyemize ve kaymakamlığımıza elbette ki sağlık çalışanlarımıza alkış alkışalkış. 

“Talep toplama ,tespit, programlama ve ulaştırma”  bunlar bazıları için çok kolay görünebilir. Aslında  “bazıları” derken hani mevcut da  sosyal paylaşım sitelerinde güzel yapılan hizmetleri görmezden gelip sahte hesaplar üzerinden sahte fotoğraflar ile propaganda yapanlar ki onlara  provokatör deriz. Rabbim onlardan bizi uzak tutsun hizmet ettikleri cenahlara ki bunlar ülkemizin genelde düşmanlarıdır. Tek amaçları Güzel olanları kötü göstermek rezil etmeye çalışmak ve bununla da övünür bir iş görüyormuş gibi mutlu olurlar. İç işleri bakanlığımız bunların enselerinde af yok .

 Hasbelkader İlçemizde kurumlar canla başla çalışıyorlar Belediyemiz Başkanından memuruna ,işçisine kadar tek yürek olmuş mağdur ailelere yardım ulaştırmaya çalışırken yaşlılarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olmuşken bazı örümcek zihniyetliler çıkıyor alkışlayacağı yerde veya  emeğe saygı göstermesi gereken yerde kendilerini tatmin etmek için provokatörlük yapım birilerini karalamaya  çalışıyor yazık ki ne yazık…

Siz istediğiniz kadar çığırtkanlık yapın örümcek zihniyetliler sizin sesinizi ancak siz ve bulabilirseniz sizin gibi düşünenler yada hizmet ettiğiniz cenah duyar sizden başkası duymaz.  

Bu arada Sağlık çalışanlarımıza verilen ikramiyelerin emniyet teşkilatımızın da sonuna kadar hak ediğini düşünen biri olarak muhakkak emniyet teşkilatımıza da bu ikramiyelerin verilmesini ümit ederim.

Gönülden gönüle selam ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MUSA BALA Arşivi