Zara hazırlıkları moralli başladı

Zara hazırlıkları moralli başladı
Çarşamba spor bir günlük iznin ardından dün Zara spor maçı hazırlıklarına başladı.

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

(BAL) Bölgesel amatör Lig’de mücadele eden Çarşamba spor, Salı günü oynanan ve son dakikalarda gelen golle galip geldiği Atakumspor maçının ardından, dün deplasmanda oynayacağı Zara spor maçı hazırlıklarına başladı. Ada park tesislerinde yapılan idman öncesi Çarşambaspor Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı futbolcularla toplantı yaptı. Toplantının ardından düz koşu ile idmana başlayan oyuncular daha sonra 5’e 1 pas çalışması yaparak idmanı tamamladı.

Hancı önemli olan 3 puanı kazanmak

İdman sonrası bir açıklama yapan Çarşambaspor Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı, “zorlu bir maçı geride bıraktık. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra oyunun kontrolünü tamamen elimize aldık ve üst üste ataklar geliştirdik ve aradığımız golü bulduk. Rakip takım10 kişi kaldıktan sonra golü daha erken bulabilir ve daha farklı bir skorla kazanabilirdik ama önemli olan 3 puanı kazanmaktı. Bunu başardığımız için bütün futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.

Çarşambaspor’un ligde kalma yolunda daha avantajlı olduğunu dile getiren Hancı” son hafta bay geçeceğimiz için, Atakumspor bizden daha avantajlı görünse de, biz daha avantajlıyız eğer arada ki puan farkını koruyabilirsek ikili averajda üstünüz. Bu durumda son hafta bay geçmemiz bizi etkilemeyecektir” diyerek açıklamalarına son verdi.

Öte yandan Salı günü kazanılan Atakumspor maçının ardından yarın sabah, yöneticiler tarafından, futbolculara prim ödeneceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir