Zaferi Sonunda Kazanmış Olacağız

Zaferi Sonunda Kazanmış Olacağız
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Biz zafer kazanmadık. Normal maç kazandık. Zaferi sezon sonunda kazanmış olacağız” dedi

Samsunspor hafta sonu evinde karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı. Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan idman düz koşu ve kondisyon çalışmalarıyla başladı. Efor koşusundan sonra takımı dörde ayrılmasıyla ayak tenisi oynadı. Neşeli bir ortamda geçen ayak tenisi karşılaşması büyük çekişmeye sahne oldu.

samsunspor1.jpg

Maç hazırlıklarını ve geçmiş maçları değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Biz zafer kazanmadık. Normal maç kazandık. Zaferi sezon sonunda kazanmış olacağız. Futbolcularımı kutluyorum. Ne kadar olumsuz ortamda ne kadar mücadele içinde olduklarını herkes biliyor. Önümüzde ligin iyi bir takımı olan Şanlıurfaspor'la oynayacağız. Artık bizim maçlarımız başladı. Biz onları onlarda bizi oynatıyor. Futbol adına iyi bir görüntü çıkıyor. İnşallah oynadığımız futbolu neticeye yansıtır ve 3 puanla durumu kapatırız. Kara bulut diye bir şey yok bizim üstümüzde. Biz huzurlu ve mutluyuz. Çocuklarımın hepsi aslan gibi ve onlarla gurur duyuyorum. Galibiyetimizi taraftarımıza ve hizmetleri için bizim her zaman yanımızda bulunan personellerimize hediye ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir