Yüzme kursları kaldığı yerden başlıyor

Yüzme kursları kaldığı yerden başlıyor
Çarşamba’ da yüzme kursları Yüzme Kursu Antrenörü Filiz Yılmaz’la birlikte Adapark mevkiinde bulunan İnci Spor Kompleksinde ki havuzda yeniden başlıyor.

Çarşambada 2011 yılında Adapark içinde hizmete açılan İnci Spor Kompleksi Yüzme Havuzunda Yüzme Antrenörü Filiz Yılmaz ile başlayan ve kısa sürede başarılı çalışmalara imza atan Kurslar kaldığı yerden yeniden başlıyor. Geçtiğimiz yıl Yüzme Havuzun da ki Kurslara teknik sıkıntılar ve havuz sıcaklığı gibi diğer nedenlerle bir süre ara verilmişti.

İnci Spor Tesislerinde yaklaşık olarak 3 aydan bu yana yeniden başlatılan tadilat ve yenileme çalışmaları sonrasında teknik düzenlemeler ve gerekli yenileme çalışmalarının sona ermesi ile hizmete başlamasının akabinde İnci Spor Kompleksinde ki Yüzme Kursları da Antrenör Filiz Yılmaz ve yardımcı hocalarla bu hafta sonu start alıyor.

Yüzme Kursları mevcut kayıtlı öğrencilerin yanında yeni kurs kayıtlarının da aynı anda yapılmaya başladığı, bu hafta sonu yeniden çalışmaların başlayacağını dile getiren Yüzme Kurs  Antrenörü Filiz Yılmaz, "6 -12 yaş arası Çocuklara ve Yetişkinlere olmak üzere yeniden başlıyoruz. Yüzme Kursu kayıtları İnci Spor Kompleksi  ve şahsen kurs günü bizlere yapılabilecek. Kurslarımız Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere iki seans halinde gerçekleştirilmeye devam edecek” diyerek devam etti.

 

Yılmaz, “6 -12 yaş Çocuklar için Cumartesi günü 09.30 dan başlayarak 10. 30 a kadar , Pazar günleri ise 09.30 dan 10.30 a kadar olarak bir saatlik seanslar halinde gerçekleştirilecektir. Yetişkinler Bayan ve baylar kategorisinde ise talep olması durumunda kurs gün ve saatleri de belirlenerek Çarşamba ve civar ilçelerde ki vatandaşlarımıza ve ilgilenenlere duyurulacaktır” dedi.

 HABER-FOTO: Sema Nur KOÇAKER- Kenan GÜN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber