YÜRÜKÇÜ “2 YIL DAHA CHP İLÇE BAŞKANI”

YÜRÜKÇÜ “2 YIL DAHA CHP İLÇE BAŞKANI”
​​​​​​​Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba İlçe Başkanlık seçimleri İstasyon Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye mevcut Başkan İlhan Yürükçü ile birlikte eski başkanlardan Süleyman Bilici yarıştı ve yarışta ipi İlhan Yürükçü büyük bir farkla göğüsledi

Delege Sayısı : 232
Kullanılan Oy : 219
Süleyman Bilici : 61 
İlhan  Yürükcü :155
Geçersiz oy :3

Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba İlçe Başkanlık seçimleri İstasyon Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye mevcut Başkan İlhan Yürükçü ile birlikte eski başkanlardan Süleyman Bilici yarıştı ve yarışta ipi İlhan Yürükçü büyük bir farkla göğüsledi.

(CHP) Cumhuriyet Halk partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı İstasyon Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye 234 delege listesi ve mevcut başkan İlhan Yürükçü ile Süleyman Bilici yarışarak katıldı. Kongreye Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. Divan Başkanlığına eski Başkanlardan Recep Keleş seçilirken divan heyetinin belirlenmesinin ardından seçim maddelerine geçildi.

Mevcut ilçe yönetiminin faaliyet, mali ve diğer çalışmaları kongrede okunarak oylanırken özellikle Faaliyet Raporu üzerine söz alan Eski CHP İlçe ve İl Başkanlarından Av. Tufan Akçagöz konuştu. Akçagöz’ün konuşmasından sonra Partili Necdet Baş söz alarak ovaya yapılacak olan santral için destek istedikten sonra ilçe başkan adaylarından Süleyman Biliciye söz veren Divan heyeti Bilici’nin birlik ve beraberlik vurgulu konuşmasının ardından mevcut başkan söz aldı. Yürükçü’ den sonra ise eski CHP Samsun Milletvekillerinden Suat Binici konuşma yaparak Ekrem İmamoğlu’nu seçim öncesi aradığını emin olup olmadığını sorduğunu kendisinin ise Aday olacak, seçimi kazanacağım dedi ve bir inancı bir örgüt çalışmasını ortaya koydu. Samsun’ da örgütçülük alanında çok çalışmalıdır diyerek konuşmasını tamamladı.

Her konuşmacı gibi birlik ve beraberlik vurgusu yapan İlhan Yürükçü, konuşmasında önümüzde ki seçimler için daha deneyimli ve daha tecrübeli olarak eksiklerini giderip bu akşam burada seçimi kim kazanırsa kazansın hep birlikte kol kola salondan çıkacaklarını belirterek, “Kazanan CHP yani partimiz olacak Ülkemiz olacak” sözleri ile konuşmasını tamamladı.

A
kşam 17.00 itibari ile ilçe seçim kurulu oy sayımı için sandığı açtı. CHP Çarşamba İlçe örgütünün 232 delegesinden 219 delege oy kullanırken 13 oy kullanılmadı. Yapılan oy sayımı neticesinde 3 oy geçersiz, 61  oy Süleyman Bilici’ ye ve en son mevcut Başkan İlhan Yürükçü 155 oy alarak gelecek 2 yıl daha Çarşamba’ da Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olduğu açıklandı. Sayım sonunda İlhan yürükçü, seçim sonu açıklamasını bu gün yapacağını belirterek burada kazanan kaybeden yok. Burada Cumhuriyet Halk Partisi kazandı hepimize hayırlı olsun diyerek Süleyman Bilici ile kucaklaştıktan sonra salondan ayrıldı.

HABER- FOTO: Yağmur AYAN – Nevzat AKKAYA

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber