Yurt binası için yer tespiti yapıldı

Yurt binası için yer tespiti yapıldı
AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse Çarşamba’ya inşa edilecek olan yurt binasının yerinin belirlendiğini açıkladı.

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Gençlik Merkezi’nin temel atma töreninde Çarşambalılara 500 kişilik öğrenci yurdu sözünü veren Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın ardından Çarşamba 2013 yatırım programına alınan Öğrenci yurdu için yer tespiti tamamlandı. AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse inşa edilecek yurt ile ilgili bilgiler verdi.

9103 m2’lik alan

Köse yeni yapılacak yurt binası ile ilgili yaptığı açıklamada, “500 kişilik öğrenci yurdumuzun proje çalışmaları ve ihale çalışmaları devam ediyor. Şu anda kiralık olarak öğrencilerin hizmetinde olan Yurt binamızı ziyaret ettik.  Müdürümüz Aslan Şekerci ile bir araya geldi. Orada kendisi ile de görüşerek yeni yurt inşaatı için yer tespitinin yaptığını belirtik. Yeni yurt binamız Mustafa Güneşdoğdu kampüs alanının içerisine yapılacak. Kampüs alanı içerisinde bulunan 9103 m2’lik bir alan yurt inşaatımız için tahsis edildi” dedi.

Köse açıklamalarının devamında, “Mevcut öğrenci yurdumuz Çarşamba için yetersiz kalıyor. 500 kişilik öğrenci yurdumuzla birlikte bu sorununda belli oranda çözümünü sağlamış olacağız. Yeni yurt inşaatımız tamamlana kadar şu anki yurt binamız içinde kiralanabilecek öğrencilerimiz daha fazla rahat edecekleri bir binanın da araştırması devam ediyor. Amacımız öğrencilerimize yurtlarımız aile ortamını ev ortamını sağlayabilecek rahatlığa kavuşturabilmek.  Yeni yapılacak yurdumuzun temeli 2013 yılı içerisinde atılacak. Yeni yurdumuz şimdiden Çarşamba’mıza hayırlı olsun” diyerek açıklamalarına son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber