Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Yüreğiniz yetiyorsa...

Yüreğiniz yetiyorsa...

Davullar hazır (!)...

Farkında olanlarsa farklı varyasyonlar düzenliyor. Yazmayayım dedim ama, şimdi sıkı durun. Aslında yazacaklarımı buradan ilgililere soruyorum. Doğru değilse düzeltmesini de tarafımıza yolladıkları anda sizlerle paylaşacağım.

Ülke genelinde FETÖ'nün inlerine girildiği gün, dünkü yazımda ki sözüm yerini koruyor. Davullar hazır...

Her neyse; 2009 yılında Belediye Başkanının anlamsız şekilde başlayan baskıları, 17-25 Paralel operasyonlarının hemen akabinde, her nedense zabıtalar ile Haber Expres Gazetesi ve Şeker Ofset Matbaası binasını MÜHÜRLEMİŞTİLER.Mühürlemenin neden, niçinlerine değinmeyeceğim. O yönü zaten "Küçük Emrah moduna girdi"

Sıkı durun. Matbaa ve Gazeteye vurulan anlamsız ve kanunsuz Mühürün nedeni KİN, HIRS,PARALEL, OLSA GEREK (MİŞ)...
Nereden çıktı derseniz?

TSK'dan Astsubay iken birden bire istifa edip, ardından Zabıta Müdürlüğü imtihanına girerek en yüksek puanı alan birisi çok kısa sürede Belediye Zabıtası ve ardından Müdür yapılıyor!? Bu kişi bir yandan Ömerli Köyünden, halk arasında Dündar'ın uzaktan akrabası olduğu iddia edilen Muhterem isim UĞUR YEŞİLDAL ...

Ve gelelim nedenleri araştırdıktan sonra gördüğümüz olaylara... Geçtiğimiz hafta Çarşamba Havaalanında bir FETÖ Örgüt üyesi olduğu iddiası nedeniyle T.Y isimli şahıs 1 milyon TL ile kaçarken Çarşamba Havaalanı'nda yakalanmıştı. Akabinde bu ismin kim olduğunu araştırılırken, karşımıza Çarşamba'da FETÖ Örgüt üyelerinin önce gözaltına alınması, ardından da  adliyeye çıkartılarak TUTUKLANANLAR dışında ki FİRARİ isme takılmıştık.


T.Y' den sonra firari olan M. Y.'de teslim olmuş ve ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.  Şimdi iyi düşünün. Tutuklanan M.Y. ve T.Y.' nin baba - oğul olduğu ve ardından onlarla hem köylü hem de uzaktan da olsa akrabalık bağlarının olduğu iddiaları karşımıza çıkan zat Zabıta Müdürü Uğur Yeşildal...

Ne kadar akraba olduklarını biz değil Nüfus müdürlüğü söyleyecek. Biz iddiaları yazıyoruz. Kaldı ki sokakta hemen herkes (tanıyan) M.Y. ve T.Y.'nin Zabıta Müdürünün akrabaları olduklarını iddia ediyorlar.
ŞOK, ŞOK, ŞOK...

Tutuklananlar suçlu- suçsuz olduklarının kararını yargı verecek. Ama tutuklananların ve belediye başkanının iddialara göre Zabıta Müdürü ile akrabası olması sonrasında yaşadıklarımıza "ŞAŞIRMAMAK LAZIM DEĞİL Mİ?"
(Bu arada Uğur Yeşildal'ı kesinlikle FETÖ ile itham dahi etmiyorum.)

Fakat, FETÖ' den tutuklanan kişilerin içinde Belediyede Zabıta Müdürünün akrabalarının olması ve hele hele Belediye Başkanınca işe alınması önemli değil mi?

Neyse saadete gelecek olursak: Bu nokta da iki hafta önce Belediye Başkanı ve akrabası olan Başhekim Turan bilgin'in Göl Restaurantta ki bir nişanda yaşanılan rezaletini yazmıştım. Ertesi günde adliyeye giderek ŞİKAYET DİLEKÇEMİ VERMİŞTİM.

Belediye başkanının akrabası da olan başhekimin, Başkan Bala'ya misafiri olduğum şahsım hakkında "KAN DÜŞMANIMIZ" kelimesini neden söylediğini ve bu kini şahsıma yönelttiğini mahkemede açıklamalarını istemiştim.  Sanırım iş gittikçe belli oluyor, Oldukça da iş çığırından çıkıyor. Değil mi?

Bu olayların hemen akabinde geçtiğimiz hafta Cuma günü Belediye Başkanının "ŞEKER OFSET MATBAA" adresime yeniden taktığını, Kaymakamlık aracılığı ile OHAL kanunları bahane gösterilerek adres araştırması yaptırması heyecanı ile (şikayetçi) dilekçe verdiğini öğrendim. Ağabeyime makamında "Belediyenin tüm işlerini bırakıp, Erol Şeker'i bitirene kadar onunla uğraşacağım." sözünün gerçekliği ortaya çıkmıştır.
Dilekçe sonrasında devletimin polisleri gelerek evraklarımızı ve soruşturmasını yaparak gitti. Dün ise Vergi Dairesinden geldiler.
Hoş gelmiş Devletimin temiz ve vakur görevlileri başımızın üstünde yerleri var.

Ama 'MATBAAMIZIN' yeniden MÜHÜRLENEBİLMESİ İÇİN' ayak oyunlarının neden başladığını ve olası bir kapatma girişiminde karşımıza "MÜHÜRÜ VURMAYA GELECEK" olan kişileri varın siz düşünü?!. Demek ki 2009'da başlayıp, 2015 yılında mühürlenerek kapatılmak istenen iş yerimize ve şahsıma olan KİN, NEFRETİN ardında FETÖ bağlantısından kuşkulanmamak; artık imkansız değil mi?

(2014 yılında o günlerde askeriyeden gelmenin verdiği yakınlığın da nedeni ile) Zabıta Müdürü Uğur Yeşildal'ın "Bunlar başlangıç başına daha neler gelecek, demedi deme. Sen bu iş yerinden çık" sözleri "KAN DÜŞMANLARININ BİZE GÖNDERDİĞİ MAFYA VARİ GÖZ DAĞI" olduğunun resmiymiş. YENİ YENİ ANLIYORUZ...

HABER EXPRES GAZETESİ VE ŞEKER OFSET MATBAASINA demek ki yıllardır PARALEL= FETÖ ÖRGÜT KUMPASI çöreklenmiş de haberimiz yokmuş.  Çok heyecanlanmayın...

Şimdi siz siz olun, Canınızla, maddi ve manevi baskılarla yıllardır uğraşın, bu çöreklenen yapı sizi kemirsin. Bunları yaşarken gelin artık korkudan konuşmayın.
Bu gazete ve şahsım artık susmayacak, konuşacak!. Konuşuyorum, bu işin sonu  ÖLÜM de olsa...


Para ile alamayacaklarını çok iyi bilen yapı geçmişte olduğu gibi bugünde tehditleri ile üzerimize gelmeye devam etmesi umurumda bile değil. Devletin her şeyden bilgisi olduğu sürece, kanunlara uyduğumuz müddetçe; BU VATAN İÇİN DOĞRULARI YAZMAYA, KONUŞMAYA DEVAM. Bu millet korksa da biz DOĞRULARI YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ. Çünkü Korkunun ecele faydası yok.

Bu nokta da halkımıza tavsiyem hala gizli- saklı kalmış FETÖ bağlantıları olduğunu bildiğiniz kişilerden bilen varsa; Her TÜRK ve Çarşambalı vatandaşların korkmadan FETÖCÜLERİ Polis ve Kolluk güçlerine, hatta Adliyeye şikayet etmesini, bunlara rağmen halen korkuyoruz diyorsanız, ALO 140 Hattını veya adliyelerde ifade vererek ülkemizi vatan hainlerinden temizlemeye davet ediyorum.

KORKMAYIN DEVLET ARKANIZDA... SİZE GÖRE DEVLETTEN BÜYÜK VARSA SÖZÜM YOK.
AMA BENİM DEVLETİM,BAYRAĞIM,DİNİM ve VATANIM TEK...

Ben buradayım korkusuzca... Davullar hazır!

Mutlu ve (SAĞ)-lıcakla kalın...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi