YUNUS İLHAN KOLEJİ’NDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ !

YUNUS İLHAN KOLEJİ’NDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ !
Çarşamba İlçesi’nde kurulan Yunus İlhan Koleji dün yapılan görkemli açılışla eğitim-öğretim faaliyetine resmen açıldı.

Özel Dershanelerin kapatılması nedeni ile açılmaya başlayan Özel Kolejler 2015/2016 eğitim öğretim dönemine törenlerle açılmaya başladı. Çarşamba'da bu yıl eğitime başlayan Yunus İlhan Eğitim Kurumları’nda yapılan açılış merasimine çok sayıda davetli katılırken konuklar kurum sahibi Yunus İlhan’ı tebrikte bulundular.

Yunus İlhan Eğitim Kurumlarının açılışı için gerçekleştirilen sade tören Programında konuşan Eğitim Kurumu Sahibi Yunus İlhan, “Açılışını yapacağımız okul Çarşamba’mızın okulu. Çarşambalılardan bu okul hakkında düşüncelerini bizlerle paylaşmalarını istiyoruz. Standartları biraz aşıp, eğitim-öğretim işimizi layığıyla yapmayı düşündük. Çocuklarımıza eğitim-öğretim adına ne verilmesi gerekiyorsa vermek istedik. Biz sizlerden destek almak istiyoruz. Sizlerin eleştirilerini duymak istiyoruz. Rahatsızlık, şikayet, eksiklik varsa bizler onu tamamlamak istiyoruz. Mutlaka hatalarımız olacaktır. Bunları mutlaka bize bildiriniz. Burası bir okul ve Çarşamba’nın Okulu olsun istiyoruz. Buranın Çarşamba’nın bir eğitim yuvası haline dönüşmesini istiyoruz. Bu açılışta farklı bir düşünceyle karşınıza çıktık. Açılışımızda keseceğimiz kurdeleyi çocuklarımızın kesmesini istedik.Çarşamba ilçemize güzel şeyler olmasını istiyor, ilçemize yeni açacağımız okulun hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” İfadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri birlikte açılış kurdelesini kesti. Daha sonra davetliler eğitim kurumunun hizmet binasını gezdikten sonra program son buldu.

HABER MERKEZİ
 

yunus-ilhan-koleji’nden-gorkemli-acilis-!-(1).jpgyunus-ilhan-koleji’nden-gorkemli-acilis-!-(2).jpgyunus-ilhan-koleji’nden-gorkemli-acilis-!-(3).jpgyunus-ilhan-koleji’nden-gorkemli-acilis-!-(4).jpgyunus-ilhan-koleji’nden-gorkemli-acilis-!.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber