Yunus Emre M.T.A.L.’de ‘Polislik’ semineri

Yunus Emre M.T.A.L.’de ‘Polislik’ semineri
Çarşamba Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Polislik Mesleği hakkında bilgiler verildi.

Çarşamba Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi) öğrencileri başta olmak üzere,  okul müdürü, müdür yardımcıları ve bazı öğretmenlerin de dinleyici olarak katılımları ile okul konferans salonunda, Çarşamba Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memurları Okan Güdek ve Tuba Dertli’nin konuşmacı olarak katıldığı “Kariyer Günleri” düzenlendi.

Polislik mesleğinin tanımı, nasıl Polis olunur, şartları nelerdir gibi konular üzerinde öğrencilerin şimdiki ve ilerideki yaşantılarında olumsuzluklar ile karşılaşılmamaları amacıyla, Polis Memuru Okan Güdek tarafından öğrencilere, kişisel güvenliğin sağlanması, sosyal medyanın olumlu ve olumsuz yönleri ve bazı cezalar hakkında bilgiler verildi.

Sorulu cevaplı olarak geçen seminer sonunda öğrenciler; seminerin yararlı olduğunu, Polislik mesleği ile ilgili bilmedikleri konularda ve güvenlik konularında bilgi sahibi olduklarını beyan ettiler. Okul Müdürü Hümra Yıldırım’da verilen seminerin öğrenciler tarafından dikkatlice takip edildiğini, öğrencilerin Polislik mesleği konusunda ve güvenlik konularında bilgi edindiklerini belirterek, konuşmacı Polis memurlarına teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber