19 Mayıs 2012 Cumartesi
HATAYDAKİ ÇATIŞMADA BİNBAŞI, ÜSTEĞMEN VE TEĞMEN ŞEHİT OLDU
51 yıllık TSK yönetmeliğinde değişiklik
SGKya borcu olanlar yandı
Sınırda askeri hareketlilik
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“YÖNETİM SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK” KONFERANSI
29 Aralık 2011 Perşembe 10:14

“YÖNETİM SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK” KONFERANSI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Endüstri Mühendisliği ve Mükemmellik Kulübü tarafından düzenlenen, “Yönetim Sistemleri ve Verimlilik” konulu konferans, Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi

   Sigma Center firmasından Yönetim Sistemi Uzmanı Yılmaz Atlaş tarafından verilen konferansa Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Kulübün Akademik Danışmanı Prof. Dr. Birol Elevli, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Altaş konferansında, “İş Dünyası Nereye Gidiyor?” ve “Kalite Sistemleri ve Verimliliği Arttırmak” konulu bir sunum yaptı. Atlaş, iş dünyasına atılacak öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Yapılacak işlerde kaliteli hizmet vermek ve ürün sunmak”, “Çevreci olmak” ve “İş güvenliğinin önemi” gibi konulara değindi. Dünyada rekabetin arttığını ve her şeyin fiyatının ucuzlamaya başladığını belirten Altaş, “Global bir dünya var. Müşteri beklentileri arttı. Üreticinin krallığı bitti. Dünyada artık her şey alınır ve satılır oldu. Dünyada artık ISO9001 ve 6 SİGMA gibi birçok kalite standardı var. Müşteri artık ürünü kaliteli, ucuz ve hızlı istiyor. Bu talebe karşılık verebilmek için verimli olmak zorundasınız, verimliliği artırmak için de çalışmalısınız” dedi.

“yonetim-sistemleri-ve-verimlilik”-konferansi-(custom).jpg

Konferansın ardından söz alan Prof. Dr. Birol Elevli Yılmaz Altaş'a teşekkür ederek, plaket ve hediye takdim etti. Etkinliğin sonunda öğrenciler, Kulüp Üyesi Emre Gündüz'ün söylediği şarkılara eşlik ettiler.
Bu haber toplam 198 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÜYE İŞLEMLERİ