İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

YOMRA MAÇININ ARDINDAN (3)

YOMRA MAÇININ ARDINDAN (3)

            Ahmet Hasan İmer ve Fırat Aras bu sene transferlerimiz ve Yomra maçında ilk 11 de sahadaydılar,Bu sene Takımımızda forma şansı bulan topçularımız maçlara damga vuracak bir görüntü sergilemediler.

           Kazanmak adına özverili mücadelelerini sahaya iyi ve farkındalık oluşturacak şekilde yansıtamadıklarını düşünüyorum sezon başından beri.

           Oyuna son 15 dakikada giren Kemal Sabri ve Abdülsamet kaliteleri tartışılmayacak sporcular ama ciddi sakatlıktan çıktıkları için hazır olmadıkları her hallerinden belli idi.

           Bence hocamız risk alarak onları oyuna aldı ,bazı pozisyonlar vardı Kemal o topları hem götürür,çalımını atar akabinde golünü de yapardı , ama onları sahada görmek yinede güzeldi.Birlik ve beraberliğimizin güzel numuneleri olarak memnuniyet duydum.

          Abdulsamet benim geldiği günden beri özel bir yere koyduğumu gösterişsiz top oynayan ve takımına en fazla katkı veren sporcu tipi.

           3 hafta sonra düzce maçında çok farklı olacaklarına inanıyorum ikisininde.

           Santraforumuz Ozan her eve gerekli bir sporcu tipi,Kızılcabölükten bu yıl transfer ve tecrübeli sporcularımızdan.

            Tam takımla sahada olacağımız maçlarda çok daha verimli olacağına inanıyorum.Santraforun yapması gereken duruşu biliyor,hava toplarına çıkabiliyor,servis yapabiliyor,ortalığı karıştırabiliyor ve bu maçta da çok mücadele etti.Maç başında biraz sinirli hareketleri vardı bununda ona yakışmadığını ifade edeyim,tecrübeli oyuncuların daha az tecrübelilere ağabeylik yapmak gibi sorumluluklarında olduğunu düşünüyorum.

           Sakatlık sonrası Muhammed döndüğünde ikisinin birlikte takımımıza daha fazla katık vereceğine ihtiyacımız olan gollere imza atacaklarına inanıyorum.

          Oyuna sonradan giren Muhammed Uzun  ise bulunduğu süre içerisinde vermesi gereken katkıyı takımına verdi ve olumlu işler yaptı.   

          Yomra maçından bana yansıyanlar bunlar …Çarşambaspor olarak Sıkıntımızın  11 ve onların yerine oynayacak olan oyuncularımızın kadro derinliğinin olmaması olarak gözlemliyorum.

            Sakatlıkları ve şansızlıkları biliyorum ama bu bizim 3.ligden düşmemize mazeret olmamalı.

 

 

                  Sadece özveri ilede bir noktaya kadar varabiliyorsunuz.Gerekli adımlarında atılması için zaman yavaş yavaş gelmekte.İlk yarının bitmesine çok az bir zaman kala alınacak puanların alınması hesabı yanında gelecek planlamasının da yapılması gereklidir.

                  Yarında buradan devam edelim inşallah ,sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum .

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi