İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

YOLUN SONU BAL LİGİ

YOLUN SONU BAL LİGİ

Çarşambasporumuz yolun sonuna geldi ve ligin son maçında Şampiyon olarak 2. lige çıkan Düzce deplasmanında 3.lige  veda etti.

     Başka takımın alacağı sonuca kaderinizi bağladığınızda doğal olan oldu ve Darıcaspor  kendi sahasında Kalecik takımına kazanarak ligde kaldı.

     Yomra maçında kaybettiğimizde ben bu sonucu yazdım demenin kime ne faydası olacak.?

     Takımımız sahada oynamadan ligde kalabilir mi  demenin şimdilerde kimseye faydası olabilir mi ?  

     3.lige çıkıp güzel bir ilk sezon geçirdikten sonra en az 5 sene burada kalarak tecrübe kazanalım yeter demenin şimdilerde kime ne faydası olacak.?

     3 lige çıktığımız başarı kime aitse bugün düşmenin sorumluluğu da onlara aittir bunu bir kenara not edelim yazımıza devam edelim.

     Bu sonuçtan para ve zamanlarını Çarşambaspor için harcayanların sonunda elde edilen başarısızlığa daha fazla üzüleceği bir başka gerçek.

Elbette herkes kendine göre bir öz eleştiri yapacaktır, ortada bir başarısızlık var.

     Sıralamada ekonomik nedenler baş mazeret olabileceği gibi, hoca ve oyuncu tercihleri,hakemler,sakatlılar,cezalar,1 TL vererek maça gelmeyen seyirci gibi vb.bir yığın mazeret olabilir.

     Fakat bu BAL ligine düştüğümüz gerçeğini değiştirmeyecektir.

Samsun ve Çarşamba Basınının,tribünde yer alarak takımını destekleyen taraftarın, uzaktan yorumu seven fakat maça gelmeyen sporseverin, maddi ve manevi olarak takıma yardımcı olmayan şehrin ileri gelenlerinin vb. hep bir yorumları olacaktır BAL ligine düşüşe dair.

     Ben gözlemlediğim kadarıyla tüm sezon boyunca Belediye Başkanımızdan aldığı destekle Özkan Başkan nezdindeki yönetim kurulumuzun özverili ve gayretli bir çalışma yürüttüklerine şahit olanlardanım.

     Fakat hoca ve oyuncu tercihleri takımımızı 3.ligde tutmaya yetmedi .

     Çarşambaspor gerçeğiyle dertlenen herkes gerçekten üzüldü bu sonuca.

     Pazar günü altyazıda maç sonuçları geçerken Çarşambaspor ismini görüp Avrupa’da , ülkemizin diğer ucundaki mutlu olan seyirciden, kar kış demeden tribünde yerini alan seyirciye kadar herkes üzüldü bu sonuca.

     Geçmiş olsun hepimize ,şehrimize ,futbolseverlerimize ,futbolu  sevemeyenlerimize……………

     Çarşamba günü devam  edelim inşallah ….

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi