Yollarda yürümek bile zorlaştı

Yollarda yürümek bile zorlaştı
Çarşamba’da bir süredir İlçenin hemen her bölgesinde başlatılarak devam eden çeşitli alt yapı çalışmaları ve asfaltlama, doğalgaz çalışmaları araç trafiğin yanı sıra yayaları da etkilemeye başladı

 

Çarşamba’da bir süredir devam eden çeşitli alt yapı çalışmaları trafiği olumsuz etkilemenin yanı sıra vatandaşların Çarşamba sokaklarında rahat hareketini zorlaştıryor. Çarşamba’da plansız kentleşmeden kaynaklı dar olan sokaklara bir de altyapı çalışmaları eklenince Çarşamba, çarşambalılar için zor bir şehit oldu.

Çarşamba’da bir süredir devam eden alt yapı çalışmaları nedeniyle çarşambanın belirli bölümlerinde devam eden kazı çalışmları şehrin trafiğini olumsuz etkilemeye devam ediyor. Çarşamba’da daha önce Doğu Yakada devam eden ÇALIK YEDAŞ tarafından elektirik kablolarının yer altına alınma çalışmaları, yaklaşık 2 hafta önce Batı yakada da başlamıştı.

YEDAŞ ekipleri son olarak batı yakada Değirmen başı çaddesinde çalışmalarını sürdürüyor. Daha öncesinde trafik konusunda bir çok sıkıntının yaşandığı değirmenbaşı caddesinde devam eden çalışmalardan kaynaklı değirmenbaşı trafiği iyice keşmekeşe döndü. Sadece araç trağini değil vatandaşların bile yollarda yürümekte zorluk çektiği çalışmalar nedeniyle vatadandaşlar da baya şikayetçi.

ÇALIK YEDAŞ’ın çalışmalarının yanı sıra devam eden Kanalizasyon çalışmalarından kaynaklı da şehrin çeşitli güzergahlarında yollar trafiğe kapanıyor.Vatandaşlar çalışmalarının hepsinin aynı zaman dilimi içinde başlamasından kaynaklı tepkili olurken, çalışmlarının özellikle bu döneme denk getirilmesinin yaklaşan şeçimlerden kaynaklı olduğunu iddia ettiler.

Bu arada AKSA tarafından ilçeye döşenmeye başlanan doğal gaz çalışmaları ise kesintilerle de olsa ara ara çalışmalarını yaparak bu çalışmalarda yol dertleri ile birlikte araç ve yaya trafiğini de olumsuz etkilemeye devam ederken vatandaşlar AKSA tarafından bu yıl Doğal gaz çalışmalarının tamamlanamaması nedeni ile tepki gösterdikleri ve en kısa sürede doğal gazın ilçeye getirilmesini istedikleri belirtildi.

Haber –Foto : Serkan Karahan

yollarda-yurumek-zorlasti-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber