Yolda yürümeye korkuyorlar!

Yolda yürümeye korkuyorlar!
Çarşamba İlçesinde şehir merkezinde ki mahalle yollarında ki eksiklikler günden güne artarak vatandaşı tedirgin bir halin içerisine yönlendiriyor.

İlçede Şehir merkezinde ki yolların kaldırımlar vatandaşları adeta çileden çıkarıyor. Çarşamba Adalet Sarayı arkasında bulunan cadde de kaldırımın akmasıyla vatandaşa tehlike yaratacak durum ortaya çıktı. Çubukçuoğlu Caddesi’nde ki yolda bulunan kaldırımlar vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Çevredeki caddelerden gelerek Çubukçuoğlu Caddesindeki kaldırımları kullanan vatandaşlar yaşanan sıkıntının giderilmesini istiyor.


Caddeyi kullanan vatandaşlar tepkilerini dile getirerek, “Bizler bu yolu her gün kullanıyoruz.  Bu  caddeyi çocuklarımızda kullanıyor. Bizler bu cadde de yürürken tehlikeyi görebiliyoruz ama burada bir çocuğun yürümesi neredeyse imkansız. Burada kadınlarımız bebek arabasıyla yürümesi olanaksız  mecburen yolun ortasında yürümek zorunda kalıyor o zamanda araba çarpma tehlikesi var. Akşam karanlık olduğunda burayı fark etmeyerek bu uçurumdan düşen olabilir. Buranın bir an önce yapılması şart.” Şeklinde konuştular.

Tepkilerini dile getiren halk cadde ki bu aksaklığın Belediye yetkilileri tarafından tamamlanması gerektiğini, sıkıntı yaşadıkları yerin bir an önce düzeltilmesi için beklemeye başladıklarını ifade ettiler.

yolda-yurumeye-korkuyorlar-(1).jpg

HABER-FOTOĞRAF: Yunus Emre TÜRKYILMAZ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber