YOLCULAR MUZDARİP!

YOLCULAR MUZDARİP!
Çarşamba ilçe Özel Halk Otobüsleri ile Samsun- Çarşamba arasında yolculuk yapan vatandaşlar, otobüs yolcu fiyat tarifesi, sosyal mesafe, maske konuları ile müşteri memnuniyetiyle ilgili olarak gösterilen ilgiden memnun olmadıklarını dile getirdiler.

Çarşamba Özel Halk Otobüsleri ile Çarşamba- Samsun ve Samsun Çarşamba arasında yolculuk yapan yolcuların iddialarına göre; Pandemi sürecinin son dönemlerinde özellikle sosyal mesafeye uyulmamasından, maske takılmamasından şikayetçi olurken, bazı otobüs şoförlerinin ayakta yolcu almalarından sıkıntı yaşadıklarını belirterek bu konulardan muzdarip olduklarını dile getirmeleri dikkat çekti.

Küresel salgın Koronavirüs sürecinde dikkat edilmesi gereken başlıca kurallara uyulması zorunluyken bu kuralların hiç birine uyulmadığını ifade ederlerken aynı zamanda tehlike açmaya neden olan ayakta yolcu almalarından sıkıntı yaşadıklarını ve özen gösterilmediğinden yakınmaları dikkat çekti. Özel Halk Otobüsünde yolculuk yapan yolculardan bazıları, “Bazı zamanlar neredeyse 2 kişilik koltuğa 3 kişi oturacağız. Bazı otobüs işletmecilerinin yolculara yönelik sergilediği tavırlar çok yanlış. Maske takmayan yolcular oluyor. Hatta bazı otobüs şoförlerinin maske takmadığını bile görüyoruz. Konuyla ilgili yetkililer denetleme yapmalı. Otobüslerde gerekli önlemler alınmalı.” dediler.
Otobüs dernek yönetiminin şoförlerin sıkıntıları ile yolcuların sorunlarına duyarsız kalması nedeni ile yolcular kimi kime şikâyet edeceklerini bilmediklerini, denetimlerin yapılmamasından kaynaklı sorunların görülmediği yönünde ki serzenişler de dikkatlerden kaçmadı.

HABER: Yağmur AYAN – HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber