Yol yol olmaktan çıkarsa

Yol yol olmaktan çıkarsa
Çarşamba Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları sonrası açılmayan yollar vatandaşlar tarafından farklı amaçlar için kullanılmaya başladı

 

Çarşamba’da yaz dönemi başında başlayan yol çalışmaları hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ederken birçok ara yolda yapılan parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Yine geçtiğimiz yaz döneminde DSİ kavşağından, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu önüne kadar devam eden yolda yapılan asfaltlama çalışması Hasanlı Sokağına kadar olan bölüme kadar yapılmış sonrasında ise çalışma durdurulmuştu.

Geçtiğimiz hafta yaptığımız farklı bir habere konu olan yolda, daha yeni asfaltlanma çalışması yapılmasına rağmen yeni asfalt kesilmiş ve kanalizasyon çalışması yapılmıştı. Dün ise karşılaştığımız manzara vatandaşların artık yolu farklı amaçları için kullanmaya başladıklarının göstergesi oldu. Köyünde fındığını toplayan vatandaşlar fındıklarını kurutmak için yollara serdiği görüldü. Belediyenin bariyerleri ile de yolu keyfi olarak kapatan vatandaşlar yol içinde kendileri için alan yaptıkları alanda fındığını kurutmaya devam ediyor. Belediye bariyerlerine sahip çıkmayıp, yol çalışmasını yarım bırakınca vatandaşta ganimet bulmuşçasına hem resmi malzemelerle daha rahat ve kolay bir şekilde fındık kurutmaya başlayınca olayı gören vatandaşlar, “Fındıklar Belediye Korumasında kurutuluyor. Bizim fındıkları da belediye koruması altında kurutabilir miyiz?” diyerek konuyu farklı şekilde tepkilerle dile getirdikleri gözlemlendi.

Haber –F oto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber