YOL YENİDEN FAALİYETTE

YOL YENİDEN FAALİYETTE
Ayvacık Hasan Uğurlu Baraj yolunda icra edilen patlatma faaliyeti neticesinde trafiğe kapanan yol yeniden faaliyete açıldı

Samsun'un Ayvacık ilçesinde bulunan Hasan ve Suat Uğurlu Baraj üst bölgesinde Karayollarının başlattığı yol genişletme çalışmaları esnasında Yukarı mahallelerin ulaşımını sağlayan grup yolu üzerinde güvenlik önlemi alınarak araç ve yaya trafiğine kapatıldıktan sonra patlatma faaliyeti gerçekleştirildi. Patlatma nedeni ile zeminde beklenenden fazla toprak kayması meydana gelmiş bu nedenle yaklaşık 2 haftadır trafiğe kapalı olan yolda çalışmalar sürdürüldü.

Haber Expres Tv'de Sabahın Nabzı Programında  gündeme gelen ve vatandaşaların mağduriyetlerinin belirtildiği konu üzerine Ayvacık İlçe Kaymakamı Furkan Taha Türkmenoğlu, yol çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Dün akşam saatlerinde İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada "10.01.2022  günü Hasan Uğurlu Baraj yolunda  icra edilen patlatma faaliyeti neticesinde trafiğe kapanan yolun açma çalışmaları tamamlanarak  trafiğe açılmıştır." şeklinde vatandaşlara duyuruldu.

HABER: Büşra KOCATAŞ- Erol ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber