“Yol yatırımında 50 yılın rekorunu kırdık”

“Yol yatırımında 50 yılın rekorunu kırdık”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilin 772 mahallesinde muhtarlar ile birlikte güzel çalışmaların hayata geçirildiğini, özellikle yol yatırımlarında 50 yılın rekorunu kırdıklarını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Durugöl Recep Kara Spor Salonu’nda muhtarlar ile buluşma programı düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunduğu programda, Filistin’de hayatını kaybedenler için Kur’an-ı Kerim okundu, dua edildi.

“Yolda 50 yılın rekorunu kırdık”

Programda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, muhtarların ilin en ücra noktalarına kadar ulaşan kişiler olduğunu söyledi. Güler, “Ülkemizin ve bölgemizin kıymetini bilelim, buradaki çalışmalarımızı da bu niyetle yapalım. Biz zaten mahallelerimizin yolunu, suyunu ve altyapısını yapıyoruz. Çalışmalarımızı ilimizin her notasına getirdik. 240 tane iş makinemiz var, biz yatırım bütçemizin yüzde 90’ını yola, suya ve çöpe harcıyoruz. İlimizde yol uzunluğunda 50 yılın rekorunu kırdık. 272 mahallenin suyu yoktu, şuanda 32 mahalle kaldı, onları da toparlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Kendi kendine yeten bir il için çalışıyoruz”

İl genelinde ki bütün yol meselelerini 2,5 yıl içerisinde çözeceklerini, tüm mahallelerde güzel çalışmaları hayata geçirdiklerini söyleyen Güler, “Biz, Allah’ın izniyle 2,5 yıl içerisinde bütün yol meselemizi halledeceğiz. Bununla ilgili makinelerimiz, ekibimiz ve bütçemiz var. Ordu Valimizin riyasetinde çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Ordu, 2. yüzyıla çok güzel bir şekilde giriyor. Burada kendi kendine yeten örnek bir il çalışması yapıyoruz. Ordu’da ilçelerimizde yaptığımız çalışmaları sizlerin gücü, 772 kardeşimizin desteği ile birlikte oluşturduk” şeklinde konuştu.

Programda, Ordu Valisi Muammer Erol ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından ilde görev yapan kadın muhtarlara çiçek takdim edildi.

Programa, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Emniyet Müdürü Atila Aksoy, ilçe belediye başkanları ile ilde görev yapan ö-çok sayıda muhtar katıldı.

İHA

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir