YOL ORTASINDA Kİ DİREĞE KONTEYNERLE ÖNLEM

YOL ORTASINDA Kİ DİREĞE KONTEYNERLE ÖNLEM
Çarşamba ilçesinde ara yol çalışmalarının tamamlanmasından sonra ortaya çıkan görüntüler, vatandaşlar tarafından esprili tepkilere konu oluyor.

Çarşamba Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ara yol çalışmaları kapsamında Çarşamba’nın birçok mahallesinde ve sokağında yolların genişlemesiyle sokak aydınlatma direklerinin yol ortasında kalması mahalleliler tarafından tepkili espirilere neden oluyor. Yapılan çalışmaların sonrasında yolların genişlemesiyle birlikte YEDAŞ’a ait aydınlatma direklerinin yol ortasında kalmasıyla birlikte araç trafiğinde büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalınırken, araç sürücülerinin ve vatandaşların tepkisine neden oluyor. Mahalleliler yol ortasına kalan direğin kazaya sebebiyet verme ihtimaline karşı yol kenarında çöp konteynırını, yol ortasında direğin önüne konulması ‘fıkra gibi olay’ yorumuna sebep oldu.

Tepkilerini dile getiren bazı vatandaşlar, konuya yetkili görevlilerin göreve çağırırken, yetkili kurumun bir an önce çirkin ve tehlike arz edici görüntünün ortadan kalkması noktası harekete geçilmesini istediler.

HABER: Nevzat AKKAYA – Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber