Yol çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor

Yol çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor
Çarşamba’da yaz döneminin başında yapılmaya başlanan sonrasında ara verilen DSİ kavşağından başlayarak TOKİ –Ayvacık ve Salıpazarı karayoluna bağlanan yol güzergahında ki çalışmalar yeniden başladı

 

Çarşamba, da geçtiğimiz yaz döneminin başında başlayan bir süre ilerledikten sonra duran, DSİ kavşağından başlayarak TOKİ – Ayvacık ve Salıpazarı güzergahında ki karayoluna bağlanan yollarda çalışmalar yeniden başladı.

Yaklaşık 2 ay aradan sonra yeniden başlayan yol çalışmalarında, yolun alt yapısı hazırlanırken, önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışmalarının yapılacağı belirtildi. Daha önce yapılan asfaltta, Yunus Emre Caddesi kavşağına yakın bir yerde meydana gelen kanalizasyon sorunu yüzünden yeni yapılan asfaltın kesilmesi üzerine, bu kez belediye ekipleri titizlikle önce çevre alt yapı çalışmalarını yaptıktan sonra asfaltlama işlemine geçeceğe benziyor.

yol-kaldigi-yerden-devam-ediyo-(2).jpg

Tarihi değirmenin oradan başlayarak Ayvacık yoluna çıkan yol içinde çalışmalarına başlayan ekipler yolda ölçümlerini yaptıktan sonra zemin çalışmalarını yapmaya hazırlanıyorlar.

Haber-Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber