Yok artık: Devlet arazisine...

Yok artık: Devlet arazisine...
Samsun İl Jandarma Kom Şube Müdürlüğü ve Çarşamba Dikbıyık Karakol Komutanlığı personelleri bir ihbarı değerlendirerek gerçekleştirdiği operasyonda adeta şok geçirdi. Milli Park alanında ne arasan mevcut

Edinilen bilgilere göre; Bir ihbarı değerlendiren Samsun İl Jandarma Kom Şube Müdürlüğü ve Çarşamba Dikbıyık Karakol Komutanlığı personelleri saat 14.30 da İlçeye bağlı Hacı Osman Ormanında gerçekleştirdikleri operasyonda şaşkınlık geçirdi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Hacı Osman Milli Parklara ait arazi içinde özel olarak hazırlanılmış alanda 500 kök'e yakın hint keneviri ele geçirdi.

iha-(4).jpg

Hint keneviri ekili alanda ki kenevirlerin bakımı için gerekli olan su motoru, bahçe hortumları, sulama sistem hortumları ve malzemeleri ele geçirildi. Jandarma personelleri kenevir yetiştirme de ihtiyaç olan su içinse sondaj kuyularının açıldığını ve su ihtiyacının buradan karşılandığını tespit etti. Ele geçirilen hintkenevirleri Jandarma ekiplerince olay yerinden alınırken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha-(2).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber