YKS KAMPLARI BAŞLADI

YKS KAMPLARI BAŞLADI
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği ücretsiz 4 günlük YKS Kampları başladı. Çarşamba'dan da 20 öğrenci katılım sağladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak düzenlenen ve öğrencilere hem YKS sınavına hazırlayan hem de farklı sosyal faaliyetlerin sunulduğu kamplar başladı. Samsun'un farklı ilçelerinden gençlik merkezi aracılığıyla başvuru yapan 120 öğrenci arasında Çarşamba Gençlik Merkezi aracılığıyla katılan  20 öğrenci, Samsun 19 Mayıs Kampında kamp yapıyor.

Hem eğitim hem sosyal faaliyet

Dün itibariyle başlayan ve 5 gün boyunca sürecek olan kamplarda öğrenciler hem Türkçe, Matematik derslerinin takviyesini görecek hem de sosyal faaliyetlerle vakit geçirecek. Okçuluk, Matrak, Atıcılık, Basketbol, Voleybol ve Havuz gibi çeşitli farklı faaliyetlerin yer aldığı yaklaşık 1 hafta sürecek olarak etkinlikte toplamda 120 öğrencinin verimli bir kamp süreci geçirmesi bekleniyor.

Çarşamba'dan katılan 20 öğrenci Çarşamba Gençlik Merkezi binası önünden yola çıkarken,söz konusu kamplar ise sık sık tekrarlanacak

HABER: Büşra KOCATAŞ

yks-kamplari-basladi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber