YİNE SENTETİK UYUŞTURUCU!

YİNE SENTETİK UYUŞTURUCU!
Çarşamba'da 3 şahısın ikametgahları ve çevresinde yapılan aramada uyuşturucu ve silah ele geçirilirken şahıslar tutuklandı

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Çarşamba Narkotik Büro Amirliği ekiplerince; Çarşamba Orta Mahalle'de T.D., C.D. ve M.D., isimli şahısların ikametgahları ve çevresinde yapılan aramada uyuşturucu ve silah ele geçirilirken şahıslar tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince Çarşamba Orta Mahalle'de T.D.’ın ikametine operasyon gerçekleştirildi. T.D. isimli şahsın ikametgahı ve çevresinde yapılan aramalarda; 471 gram sentetik kannabinoid, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet hassas terazi, 2 adet ecstacy, Uyusturucu paketlemede kullanılan aliminyum folyo ve eldiven ele geçirildiği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak T.D, C.D, M.D gözaltına alınmış ve Çarşamba Adliyesinde yapılan mahkemece tutuklanarak Çarşamba Kapalı Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş