Yine Ayvacık yolu: 1 ölü

Yine Ayvacık yolu: 1 ölü
Çarşamba ilçesi Ayvacık Karayolu Ali Fuad Başgil Mahallesi ile Hasanlı Sokak kavşağında meydana gelen kazada otomobilin çarptığı bisikletli hayatını kaybetti

 

 



yine-ayvacik-yolu-1-olu-(2).jpgyine-ayvacik-yolu-1-olu-(3).jpgyine-ayvacik-yolu-1-olu-(4).jpgyine-ayvacik-yolu-1-olu-(5).jpg
 

‘Aynı kavşakta kaçıncı kaza’

Kaza, 19.00 sıralarında Çarşamba-Ayvacık karayolu Ali Fuat Başgil Mahallesi ve Hasanlı Sokak kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iftar için bisikletle evine giderden yolun karşısına geçmeye çalışan Bahri Çamur’a (62), Ayvacık’tan Çarşamba istikametine seyir halinde olan Selçuk S.(32) yönetimindeki 55 RM 420 plakalı otomobil çarptı. Kazada Bahri Çamur, olay yerinde hayatını kaybetti.

‘Çocukları ve kardeşi sinir krizi geçirdi’
Polis olay yerini emniyet şeridi ile kontrol altına alınırken, kazayı öğrenen Bahri Çamur’un kardeşi MHP Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çamur ve oğlu olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Kazada hayatını kaybeden Bahri Çamur'un damadı Bilal Küçükaydın ise eşine babasının hastanede olduğunu söylerken gözyaşlarına boğulması görenleri duygulandırdı.

‘Otopsi için Trabzon’ a gönderildi
Kazada hayatını kaybeden Bahri Çamur'un cesedi olay yerinden alınarak, otopsi yapılmak üzere Trabzon’a gönderildi. Çamur’un naşının bu gün Trabzon’dan Adli Tıpta otopsisi tamamlanarak evine getirileceği ve Abdullahpaşa Camiinde yetiştirilebildiği takdirde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrasında Sarıcalı Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedileceği öğrenildi. Bu arada olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi- Serkan Karahan- Nurhan Güzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber