Yine Ayvacık Yolu, yine Kaza: 3 Yaralı

Yine Ayvacık Yolu, yine Kaza: 3 Yaralı
Yine Ayvacık yolu yine kaza yine karayolunun azizliği. BU yolun yapılmaması daha kaç kazaya ve ölüme neden olacak. Çarşamba Ayvacık Karayolu Endüstri Meslek Lisesi kavşağında meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı

 

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

Çarşamba’da Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre Caddesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Osman E.nin yönetimindeki O6 YRL 28 plakalı kamyonet, 55 RK 759 plakalı Davut A. yönetimindeki otomobil ile kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile savrulan otomobil yol ortasında bulunan aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Kaza sonucu otomobilde bulunan araç sürücüsü Davut A., Hanife B. ve Aysel E. yaralanarak Çarşamba Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. Bu arada aynı karayolu üzerinde hemen her gün meydana gelen kazalara vatandaşlar ve çevre sakinleri tepkilerini her geçen gün arttırarak sürdürüyor. Yol boyunca kavşak ve trafik işaretlerinin olmaması, yol yapımının bir türlü tamamlanmamasından kaynaklı kazalar meydana gelmesinden bıktıklarını belirten vatandaşlar, “Hükümet yüzbinlerce kilometre yolu yaptı bitirdi, Ülkenin dört bir yanında ki yollar tüneller bitirildi ama her ne hikmettir Ayvacık Karayolu bitirilemedi. Toplamda 5 kilometrelik yol ne hikmettir kimsenin umurunda değil. Ölümlü kazaları kimse umursamıyor. Burada illa bir yetkilinin veya Allah korusun bir büyüğün mü kaza yapıp hayatını kaybetmesi lazım. Yetkililerin bu vurdum duymazlıkları nedendir. Hükümetimiz, Vali, diğer yetkililer bu feryatları acıları neden duymuyorlar diyerek sitem ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel