Yılmaz Vural: 'Galatasaray bu 2 çocuğu kaybetti'

Yılmaz Vural: Galatasaray bu 2 çocuğu kaybetti
Yılmaz Vural, Selçuk İnan ile Burak Yılmaz’la çalıştığını ifade ederek, 'Çok duygusal çocuklardır. Orada itildiklerini, biraz dışlandıklarını hissettiler. Galatasaray bu 2 çocuğu kaybetti' dedi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Galatasaraylı Selçuk İnan ile Burak Yılmaz’la çalıştığını ifade ederek, "Çok duygusal çocuklardır. Orada itildiklerini, biraz dışlandıklarını hissettiler. Galatasaray bu 2 çocuğu kaybetti. Zor iflah ederler" diye konuştu.

Galatasaraylı Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ın durumu ile ilgili gelen bir soruyu da yanıtlayan Vural, "Burak Antalyaspor alt yapısındaydı. Onun futbolcu olmasına çok büyük katkım olmuştur. Onu alttan alıp üst yapıya çıkaran, onun büyük takıma transferini gerçekleştiren benim. Hakan Şükür’ü de ben 17 yaşında basketbol oynuyordu. Futbolcu olmasına çok büyük katkım oldu. Hakan Şükür ilk başlarda çok yeteneksizdi. Çok yakından gol kaçırıyordu. Sonradan ama önemli işler yaptı. Selçuk’da benim öğrencim oldu. Onun için çok duygusal çocuklardır. Orada itildiklerini, biraz dışlandıklarını hissettiler. Yani böyle olunca bizim çocuklarımız farklı. Takımın her şeyi onlar iken şimdi Drogba, Sneijder gelince onlar biraz dışlanmaya başlandı. Serbest atışları Selçuk kullanırken, şimdi artık Drogba, Sneijder kullanmaya başladı. Takım kaptanı Selçuk ama sahanın ortasında Drogba takımı topluyor. Bunlar insan psikolojisi. Bunu nasıl anlamazlar. Bunun nasıl doğru olmadığını düşünmezler. Bu çocukları kaybettiler. Türkiye’de yabancılara olan ilgi, alaka maalesef farklı. Bizim tribünlerimiz de öyle. Drogba rezil de oynasa gel diyorlar. Selçuk bir yanlış pas hatası yapsın hemen küfrediyorlar. Galatasaray bu iki çocuğu kaybetti. Zor iflah ederler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir