Yılmaz: “Gece-Gündüz çalışma dönemi başladı”

Yılmaz: “Gece-Gündüz çalışma dönemi başladı”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Millete hizmet yolunda yollara düşme, söz verilen hizmetleri yerine getirme ve gece-gündüz çalışma dönemi başladı” dedi

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Millete hizmet yolunda yollara düşme, söz verilen hizmetleri yerine getirme ve gece-gündüz çalışma dönemi başladı” dedi

 

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, mahalli idareler seçiminin ardından ilçelerin sorunlarını yakından takip etmek için başlattığı ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Yılmaz, Salıpazarı ile başladığı ilçe ziyaretlerine, Bafra ve 19 Mayıs ilçeleri ile devam etti. Basına kapalı görüşmelerde ilçelerde hayata geçirilmesi planlanan projeler masaya yatırılırken, alt yapı yatırımlarının çözümüne yönelik plan ve iş programları yapıldı.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilk olarak Bafra ilçe heyeti ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi'ne devrolan Çetinkaya Belediyesi hizmet binasında yapılan istişare toplantısına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Muharrem Göksel, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Nihat Soğuk, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Ulubay ve İmar Şube Müdürü Zennube Albayrak katıldılar. Başkan Yılmaz toplantının başında seçimin sona erdiğini hatırlatarak, millete hizmet yolunda yollara düşme, söz verilen hizmetleri yerine getirme ve gece-gündüz çalışma döneminin başladığını kaydetti.
Bafra'daki toplantının ardından Kolay'da turizmin geliştirilmesine yönelik incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, daha sonra 19 Mayıs Belediyesi'ne geldi. 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, daha sonra toplantının yapılacağı başkanlık makamına geçti. Buradaki toplantıya belediye meclis üyeleri ile AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı da katıldı. Başkan Yılmaz, burada yapılan ve yaklaşık 3 saat süren toplantıda da ilçede yapılacak olan işler ve önceliklerle ilgili bilgi aldı ve yetkililerle iş planlama süreci üzerinde çalıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz