“Yılmaz Erdoğan’a hayırlı olsun dileklerini sundu”

“Yılmaz Erdoğan’a hayırlı olsun dileklerini sundu”
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hayırlı olsun ziyaretinde Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA-Kenan GÜN

Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz,  görüşme ve ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Görüştüğümüz Sayın Cumhurbaşkanımıza şahsım adına bende hayırlı olsun deme fırsatı buldum. Kendileri de hem teşekkür etti hem de Çarşamba’ya sevgi ve selamlarını iletti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde gittiğimiz Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Kendisine görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk. Kendisinin görüşlerini dinledik. Ayrıca, TOBB olarak her yıl muhakkak bir kültür eseri ülkemize kazandırılmaya çalışılıyor. Bu kapsamda Dede Korkut Hikâyelerinden iki hikâyenin tıpkıbasımı TOBB tarafından gerçekleştirilmişti. Günümüz Türkçesine de sadeleştirilen bu eseri Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu Cumhurbaşkanımıza sundu. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından, ev sahipliğinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber