YILMAZ: “BAŞBAKAN, KÖTÜ UNSURLARLA İNANILMAZ BİR MÜCADELE VERİYOR”

YILMAZ: “BAŞBAKAN, KÖTÜ UNSURLARLA İNANILMAZ BİR MÜCADELE VERİYOR”
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2002’den bu yana, bu ülkenin yönetimini zorlaştıran, zorlaşmasını isteyen kötü unsurlarla inanılmaz bir mücadele veriyor” dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu Sevgi Cafe’de bir araya geldi. Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, partililer ve davetliler katıldı.

Düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kaldığını hatırlatarak, “10 Ağustos seçimlerine giden sürecin en etkin son haftasındayız. En verimli olması gereken ve verimli kullanılması gereken son haftadayız. Hepiniz ilçelerinizde ve alanlarınıza olumlu gayretler içerisinde olduğunuzdan eminim. Ama daha fazla ne yapabiliriz onu konuşmak üzere birlikteyiz. Muhakkak ki sandıklara sahip çıkmalı ve kurullardaki arkadaşlarımızın duyarlılığını yükseltmeliyiz. Seçim günü sandık kurullarını ve sandıkları ziyaret etmek ihmal ve ya umursamazlık olabileceği ortamlara müdahale etmektir. Bu hassasiyetin en iyi olması gerenken şeylerin bir tanesinin sandık kurullarını ve sandıkların olduğunu ben de il başkanımız gibi hatırlatmak istiyorum. Ogün ben de sandıklarda olacağım. Tedbirleri aldık” diye konuştu.
Başbakan Erdoğan’ın 2002’den bu yana kötü olan unsurlarla inanılmaz bir mücadele verdiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Başbakanımızın şahsına karşı olan sorumluluğumuz ve refah duygumuzun gereği olduğu gibi bana göre Türk halkına, ülkemize olan sevgimiz ve Türkiye’yi geleceğe taşıyacak olan önümüzdeki 2023 vizonuna dönük olan katkının da gereğidir diye düşünüyorum. Türkiye büyük ülkedir. Türkiye 1990’dan 2014’e kalkına hamlesini giderek hızlandırarak devam ettiren bir ülke. 2002’den bu yana AK Parti hükümetiyle bunu hakikatten bütün disipline edilmiş olan hukuk, ekonomi, savunma, sağlık ve spora dönük olan bütün cıvatalarını sıkarak hedef kalkınmış bir ülke gayreti içerisine girdiğimiz süre içerisinde ki sonuçları hepimiz görüyoruz. Bugün 2014’leri yaşıyoruz. 10 sene içerisinde 2023 vizyonunun gereği olan şeyler yapılacak. Türkiye, dünyanın büyük ülkelerinden olma yolunda koşuyor. Bu ülkeye 2002’den bu yana bir lider, bir siyasi ekip ve kadroyu Allah nasip etmiştir. Bu kadro 2023 vizyonunu kendine ilke edinmiştir. İyi yönetilen, iyi yöneten bir dünya liderinin yönettiği bir ülke olma yolunda da bizim ülkemizin yapması gereken bir iş vardır. İşte Türkiye 10 Ağustos’a ve 2023 vizyonuna giden bu süre içerisinde iyi yönetilen bir ülke olması için, karizmatik ve iyi yöneticinin yönettiği bir ülke haline gelmeye çalışmaktadır. İşin özü budur. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2002’den bu yana birçok eski alışkanlığın, hantallığın ortaya koyduğu, bu ülkenin yönetimini zorlaştıracak olan, zorlaşmasını isteyen kötü olan unsurlarla inanılmaz bir mücadele veriyor” şeklinde konuştu.

KÖTAŞ: “HALKIMIZIN GEREKLİ DESTEĞİ VERECEĞİNE İNANCIM TAM”
Son 12 yıldır ülkede görülmemiş hizmetlerin olduğunu söyleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise şunları kaydetti: “Teşkilatlar olarak, Türkiye'de Cumhuriyet tarihinde son 12 yıldır emsali görülmemiş hizmetlere, projelere, başarıları çalışmalara imza atan ezilenlerin gür sesi, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olabilmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Ziyaretlerimizde, gittiğimiz her yerde halkımızdan büyük destek ve ilgi görüyoruz. Bu zamana kadar ülkemizin geleceği adına yapılan 8 seçimde halkımızın bize olan güvenini, onayı en yüksek oylarla aldık. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Samsun'umuz yine en yüksek oy ile Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda Çankaya'ya çıkması için gerekli desteği vereceğine inancımız tamdır. Bu anlamda 10 Ağustos günü aziz milletimiz yeni bir destan daha yazacaktır diyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir