Yıldız’dan ‘Teşekkür Belgesi’

Yıldız’dan ‘Teşekkür Belgesi’
Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş’ın Kastamonu İnebolu’ya tayini çıkması üzerine Kaymakam Caner Yıldız tarafından ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirildi

Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş’ın Kastamonu İnebolu’ya tayini çıktı. Burada ki görev süresi içerisinde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Eski Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş’a Kaymakam Caner Yıldız makamında plaket verdi.

Kaymakam Caner Yıldız, “Biz iki buçuk yıldır buradayız ve Telat Aktaş hocamız ise bir buçuk yıldır görev yapmış. Daha önce Halk Eğitim Müdürü olarak çalışmış olan arkadaşımız tecrübeli olarak Üçüncü Milli Eğitim Müdürlüğünü gerçekten layıkıyla yerine getirdi. Milli Eğitime ilişkin ana konularda iyi ve olumlu bir tavır sergiledi. Özellikle Eğitim Kampüsünün son şeklinin verilmesinde etkin rol oynadı. Yine Anadolu Lisesinin yapımı işinde, yeni kız yurdu yapıyoruz onun yapımı işinde etkin görev aldığı görülmektedir. Önemli olan bu tür görevlerde uyum içerisinde görev yapmaktır. Camiayı uyum içerisinde ele alması lazım bir yöneticinin. Arkadaşımız bu görevi layıkıyla yerine getirdi. Görev esnasında hiçbir sızlanma, şikayet, olumsuz bir duyum almadık hocamla ilgili. Öğretmen camiası geniş bir camiadır diğer personelleriyle birlikte. Buna rağmen tabi bir takım sorunlar, problemler çıktı. Hocamız bu problemler bize gelmeden iyi bir dalgakıran görevi yaptı. Dalgalar bize ulaşmadan yerinde sorunları çözdü hocamız. Çalışkan, düzgün ve dürüst bir arkadaşımız. Biz görev yaptığımız süre içerisinde kendisinden çok memnunduk ve kendisiyle uyumlu bir ilişkimizde oldu. Devamını da arzu ederdik inşallah ileride de olur. Görev yaptığı sürece olağanüstü bir performans sergiledi. Karşılığında da kendisini bir başarı belgesi ile ödüllendiriyoruz. Bu belgeyi çoktan hak etti. Bundan sonra ki yaşamında ve görevlerinde de başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başarı Belgesi ile ödüllendirilen Telat Aktaş, “15 Ocak 2013 tarihinden itibaren bu görevi yürütmekteyim ve Sayın Kaymakamım ile bir buçuk yıla yakın bir süredir çalışıyorum. Bu süreçte Sayın Kaymakamımızın bize gösterdiği ilgi,  alaka ve desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ederim. Gerçekten yer yer bizim acemiliklerimiz oldu ama her zaman Kaymakamımızın desteğini arkamızda hissettik. Çarşamba da çalışmak, Sayın Kaymakamımızla çalışmanın gerçekten çok güzel olduğunun kanaatindeyim.  Bizi ayrı bir motive etti kendileri ve bize yardımlarından dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

HABER – FOTO: Sema Nur KOÇAKER – Sezer ÇOBAN – Çiğdem BİRDAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber