Yıldız Erkek Futsal Şampiyonu Helvacalı

Yıldız Erkek Futsal Şampiyonu Helvacalı
Çarşamba Gençlik ve spor İlçe müdürlüğü 2018-2019 eğitim öğretim yılı okul sporları Doğu bölgesi yıldız erkek futsal müsabakalarını tamamladı.

Çarşamba,Terme,Salıpazarı,Ayvacık doğu ilçeleri okullarının temsilcileri arasında merkez ilçe olarak Çarşamba ilçesinde düzenlenen yıldız erkek futsal müsabakalarında toplam 34 okul katılırken 72 müsabaka yapıldı. Grup müsabakalarının ardından yarı final elemeleri yapıldı. Yarı final elemelerinde sonra eşleşen takımlar 3. ve final müsabakaları için karşılaştılar. Yıldız erkek futsal kategorisi üçüncülük müsabakasında Salıpazarı İmam hatip ortaokulu  – 3 Çarşamba Atatürk ortaokulu, nu  – 1 yenerek üçüncü oldu. Final müsabakasında Helvacalı ortaokulu ile Özel Farabi ortaokulu takımları karşılaştı. Müsabakayı 4 – 1 skorla kazanan Helvacalı ortaokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılı okul sporları Doğu bölgesi yıldız erkek futsal şampiyonu oldu.

Çarşamba Gençlik ve spor İlçe müdürlüğü olarak centilmence dostluk mücadele eden bütün okul takımlarımıza, taraftarlarına, okul idarecilerine, beden eğitimi öğretmenlerimize, futsal okul sporları koordinatörlerimize, emeği geçen herkese teşekkür eder, Samsun da yapılacak olan yıldız erkek futsal il birinciliği müsabakalarında Doğu bölgesini temsil edecek olan takımlarımıza başarılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber