Yıldıray Çınar’dan ‘Camiler Haftası’ ziyaretleri

Yıldıray Çınar’dan ‘Camiler Haftası’ ziyaretleri
Yıldıray Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ziyaretlerde bulundu.

‘Cami Hayatın İçinde, Hayat Caminin İçinde’ temasıyla bu yılki 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Yıldıray Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Erkan Ünaldı ve Gezi ve Fotoğrafçılık Kulübü Öğretmeni Murat Şahin nezaretinde Rıdvanbey Camii, Süleymanpaşa Camii ve Tarihi Göğceli Camii’ni gezerek haftanın ruhunu hissettiler.

Daha sonra Çarşamba İlçe Müftülüğü’nü ziyaret ederek İlçe Müftüsü Osman Karagöz’le görüşen öğrenciler, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ettiler. Ziyaret esnasında İlçe Müftüsü Osman Karagöz, bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, öğrencilerimizin Milli değerler çerçevesinde yetişmesi için her türlü imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, Türkiye’yi Milli Değerler ölçüsünde yetişen nesillere teslim etme gayreti içerisinde olduklarını ifade etti. İlçe Müftüsü Karagöz, ziyaret sonrasında öğrencilere, kitap ve dergi hediyesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber