YILDIRAY ÇINAR’DAN BÖLGE 3.LÜĞÜ

YILDIRAY ÇINAR’DAN BÖLGE 3.LÜĞÜ
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca (BİDEB) düzenlenen 49'uncu Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Yıldıray Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Değerler Eğitimi kategorisinde Bölge 3. sü oldu

TÜBİTAK 49. Liselerarası Proje Yarışmasının Samsun Bölgesi Elemeleri Ortaöğretim Kurumlarının öğretmen ve öğrencilerinin değerli katkılarıyla başarılı bir şekilde tamamlandı. 1969 yılından bu yana düzenlenen yarışmanın 49. yılında Amasya, Giresun, Kastamonu, Ordu, Sinop, Tokat ve Samsun illerini kapsayan bölgemizden, Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Kodlama, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Teknolojik Tasarım ve Türk Dili ve Edebiyatı olmak üzere 12 farklı alanda toplam 1329 proje başvurusu yapıldı. Yarışmaya katılan 12 farklı alandan sergiye davet edilen toplam 100 adet proje içinden, 16-20 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Final yarışmasına katılacak projeler seçildi.

Değerler Eğitimi alanında Yıldıray Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mümin Fayiz "Fe eyne tezhebun (Bu gidiş nereye?)" adlı projesiyle Bölge 3.'sü oldu. Okul Müdürü Emine Çelebi, “Öğrencileri ve Danışman öğretmen Gülşen Soycan'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” Dedi.

Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak, TÜBİTAK 49. Liselerarası Proje Yarışmasının Değerler Eğitimi Alanında Bölge 3. Sü olan Mümin Fayiz, Okul yönetimini, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederiz.

HABER: Nuri ŞEKER

yildiray-cinar’dan-bolge-3-(3).jpg

yildiray-cinar’dan-bolge-3-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber