Yılda 900 Ameliyat

Yılda 900 Ameliyat
Samsun Gazi Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Fatih Ataç, üroloji bölümünde yılda 900 ameliyat yaptıklarını ve poliklinik olarak 55 bin hastaya baktıklarını söyledi

 

Samsun Gazi Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda Üroloji Uzmanı Dr. Fatih Ataç tarafından yapılan basın açıklamasında, üroloji bölümünde yapılan yenilikler anlatıldı. Yılda 900 ameliyat yaptıklarını ve poliklinik olarak 55 bin hastaya baktıklarını söyleyen Üroloji Uzmanı Dr. Fatih Ataç, “Servisimizde son yapılan yeniliklerden sonra ultrasonla prostat tanıları, idrar yolları tedavisi, kapalı böbrek taşı ve kapalı ameliyatları, böbrek yollarının lazerle ayrılması tedavisi, kadınlarda idrar kaçırma sorunu tedavisi, iktidarsızlık ve kısırlık tedavileri uygulanıyor” dedi.

Üroloji servisinde üroonkoloji, androloji, laparoskopik ve endoskopik ameliyatlarında gerçekleştiğini belirten Üroloji Uzmanı Dr. Fatih Ataç, “Bölümümüzde ayrıca haftanın 5 günü 7 uzman ürologlarımız çeşitli ameliyatlar yapıyorlar. Toplam 6 poliklinik odasıyla Gazi Devlet Hastanesi Üroloji Bölümü Samsun ve Karadeniz Bölgesi’nde sunduğu sayılı hizmetlerle üzerine düşün sorumlulukları yerine getirmeye devam edecektir” diye konuştu.

Toplantıya ayrıca Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Hikmet Tereci, Başhekim Dr. Yılmaz Dündar, servis doktorları ve hemşirelerinin yanı sıra hastane personelleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Sağlık