Yiğit “DAHA ÇOK TER DÖKECEĞİZ”

Yiğit “DAHA ÇOK TER DÖKECEĞİZ”
Ayvacık Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru açıklaması yapan Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yiğit, “Ben ilçemizin ve ülkemizin bu başarı yolcuğunda daha fazla ter dökmek adına belediye başkan aday adayı olmaya karar verdim.” dedi

yigitten-aday-adayligi-aciklamasi-5.jpg
31 Mart Yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adaylığı başvuruları başlamasının ardından AK Parti Ayvacık Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusu için Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden istifa eden İsmail Yiğit, partililer ve vatandaşların katılımı ile ilçe binasında yaptığı dikkat çeken konuşma ile aday adaylığını açıkladı.

yigitten-aday-adayligi-aciklamasi-2.jpg
"Başarıyı, kalıcı hale dönüştüreceğiz”
Ayvacık ilçesinde başarıyı, kalıcı hale dönüştüreceğini dile getiren AK Parti Ayvacık Belediye Başkan aday adayı İsmail Yiğit, “Cumhuriyetin 100. yılında da gönül birlikteliğim olan partimize, dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde durmak yok yola devam diyeceğiz. Siz değerli hemşerilerimiz ile birlikte Ayvacık ilçemizde başarıyı, kalıcı hale dönüştüreceğiz. Bu başarı yolculuğu, bu topraklarda yaşayan herkese önemli sorumluluklar yüklemektedir. Ben ilçemizin ve ülkemizin bu başarı yolcuğunda daha fazla ter dökmek adına belediye başkan aday adayı olmaya karar verdim” şeklinde konuştu.

yigitten-aday-adayligi-aciklamasi-1.jpg
“Ayvacık için tarihe not düşme günüdür”
Ayvacık için yeni projelerin başlama günü olduğunu söyleyerek katılımcılara teşekkür eden Yiğit, “Kaybedecek zamanımız yok. Bugün yeni bir gün. Ayvacık için yeni projelerin, yeni hedeflerin, yeni heyecanların başlama günüdür. Ayvacık için tarihe not düşme günüdür. Bu sürecin hayırlısı olması temennisi ile katılımlarınızdan dolayı siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu yolda rabbim yar ve yardımcımız olsun.” cümlelerini kullandı.

Yiğit’in düzenlediği basın açıklaması programı, tebrikleri kabul ederek parti binası önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

yigitten-aday-adayligi-aciklamasi-7.jpg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber