YGCD' ne Saadet'ten ziyaret

YGCD' ne Saadet'ten ziyaret
Saadet Partisi Avrupa Eğitim Başkanı İbrahim Gümüşoğlu, İl yönetim kurulu üyesi Salih Şen ve İlçe Başkanı Adem Sapancı  Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Şeker'i makamında ziyaret ettiler

Saadet Partisi Avrupa Eğitim Başkanı İbrahim Gümüşoğlu,  İl yönetim kurulu üyesi Salih Şen ve İlçe Başkanı Adem Sapancı ve yöneticileri ile birlikte Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Dernek Başkanı Erol Şeker'i makamında ziyaret etti. Ziyarette güncel siyaset ve Saadet Partisinin önümüzde ki önce yerel ardından Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri konuşlarında parti çalışmaları hakkında görüşleri dile getirildi.

Ziyarette  Saadet Partisi Avrupa Eğitim Başkanı İbrahim Gümüşoğlu,"1980 yılından beridir teşkilatın hemen her kademede görev aldık ve halen Avrupa Eğitim Başkanı olarak devam ediyoruz. Ama son yıllarda Ülkemizde olsun dünya da olsun inançlar ve siyaset çok değişti. Türkiye' de ve Avrupa'da ki insanlarımız arasında ki Allah inancı farklılaştı." ifadelerini kullanarak Milli Görüş ve ayrılıklar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gümüşoğlu, "Bakın fikir çürümesi çok kötü bir şeydir. Fikirler çürümeye başlayınca ayrılıklar başlar. Bu nedenle hep deriz. Tepede bozulma olmazsa, tabanda da olmaz ama bizim tavan da ne yazık ki bozulma oldu. Bundan dolayıdır ki 2002'de Milli Görüş davasında bozulmadan mütevellit ayrılıklar oldu. Bu Milli Görüş camiasından ayrılanların dilinde söylem aynı ama duruş ve tepki farklı oldu. Milli Görüşten aslında ayrılık olmadı bu görüştenmiş gibi içimize yerleştirilenlerin ayrılması bizi sıkıntıya soktu. Yok bize zararı olmadı dersek yalan konuşuruz." diyerek şöyle devam etti.

Ziyarette daha fazla çarpıcı açıklamalar sonrasında ziyaretlerinden kaynaklı memnuniyetlerini dile getiren Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Dernek Başkanı Erol Şeker, "Cemiyetimiz nezdinde bizleri unutmayarak yaptığınız ziyaretten kaynaklı teşekkürlerimizi sunuyor, başarılarınızın devamını diliyoruz" diyerek düşüncelerini dile getirdikten sonra bir süre daha siyaset ve Çarşamba İlçesinde ki sorun ve sıkıntıları sohbet ortamında dile getirdikten sonra ziyaret sona erdirildi.

HABER- FOTO: Ayhan GONCA - Nuri ŞEKER

ygcd-ne-saadetten-ziyaret.jpg

ygcd-ne-saadetten-ziyaret3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber