İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

YEŞİLYURT MAÇININ ARDINDAN

YEŞİLYURT MAÇININ ARDINDAN

  Zorlu süreçten geçen takımımız yeni hocası ile çıktığı Yeşilyurt deplasmanında  ilk 10 dakika içinde 1-0 öne geçtiği maçta her zamanki talihsizliklerinden birini yaşayarak  Defansın belkemiği Aykut’u kırmızı kartla kaybederek 10 kişi kalmanın yanında penaltıya sebebiyet vermesi sebebi ile 20 dakikada itibaren 1-1  lik bir sonuçla mücadele etti.

                                 90 dakika sonunda 10 kişi kaldığı müsabakadan  1 puan alarak dönmeyi başaran  Takımımızı tebrik ediyorum. Kötü bulutların üzerimizde gezindiği bu dönemde çok önemli bir puan aldılar deplasmandan .

                                Bu hafta oynanan maçlarda üzerimizdeki  takımlarında puan kayıpları memnuniyet verici bir durum bizim adımıza.

                                Hemen üzerimizdeki Hacettepe takımı kendi sahasında yenildi,Kızılcabölük sahasında Siirt takımı ile berabere kaldı. Bu dört takım bizimle beraber liğin alt sıralarında yer alan takımlar. 16 puanla Kızılcabölük,15 le Siirt ve 12 ile Hacettepe ve 10 puanla biz sıralanıyoruz.

                               Düşme hattının üzerindeki ilk takım Darıca ve kendi sahasında yenildi ve puanı 17,Bir üstte bu hafta yenilenlerden Elazığ 18 puanda onun üstünde Alanya 19 puanda.

                               Bu hafta her ikiside kaybeden 20 puanlı Bayrampaşa ve 21 puanlı Beyoğlu takımları sıralamada daha üstlerde.

Bu hafta berabere kaldığımız Yeşilyurt ise 23 puanda.13 puan önümüzdeki bir takımla maç yaptık ve 70 dakika 10 kişi kaldığımız maçtan 1 puanla döndük.

                              Bu gerçekten önemli bir sonuç, Aykut’un kaybı bizim için önemli bir kayıp, hangi gerekçe ile olursa olsun olamaması gerekirdi. Kısıtlı kadro ile ligi bitirmeye çalışırken haftaya oynayacağımız Düzce maçında önemli bir kaybımız.

Santraforumuz  Muhammed’in sakatlık sonrası son 20 dakika oyuna dahil olması bizim adımıza sevindirici.

                             Bir diğer sakat oyuncumuz Kemal Sabri geçen hafta olduğu gibi bu haftada son 20 dakika sahada yerini aldı buda son günlerde takımımız adına olumlu gelişmelerden .

                             Defansımızın Belkemiği Sefa sanırım sakatlığı nedeni ile riske atılmadı oda oyuna son 10 dakikada  dahil olanlardan.

                             Takımımız iyilerinden Muhammed Mustafa Doğan yoktu bu hafta sarı karttan kaynaklanan oynamama diye düşünüyorum inşallah oda sakat değildir.

                             Kısacası yeni hocamızla ilk haftamız güzel geçti haftaya ilk yarının son maçında Lider Düzce ile oynayacağız zor maç olacak ama bu gurupta her takım her takımı yenebilir vede kaybedebilir. Kazanan biz olacağız inşallah .

                             Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi