İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

YEŞİLYURT MAÇININ ARDINDAN (2)

YEŞİLYURT MAÇININ ARDINDAN (2)

                Takımımız 70 dakika 10 kişi kaldığı önemli bir maçın ardından  1 puanla döndüğü şehrimizde yeni umutların yeşermesine sebebiyet verdi.

               Taraftarlarımızın Düzce maçı için anlamlı maça gelinmesi çağrıları da bu olumlu yansımasının şehrimizde bir sinerji oluşturmasına vesile olur ümidindeyim.

               Seyirci ve Futbol vazgeçilmez kavramlar.Samsunun 3 ligdeki tek takımı olan Çarşambasporun maçı olduğu günlerde civardaki ilçeler dahil ve Samsun dahil olmak üzere tüm sporseverlerin Çarşamba stadında olması özlenen tablo.

               Ligin ilk yarısının  son maçında Lider Düzce ile karışılacak olan takımımız hamasi nutuklarla değil ayağı yere basan yaklaşımlarla sonuca ulaşabilecektir.

               Mehmet hocamız ilk sınavından başarı ile çıktı.Şimdi ikinci sınavında ve ilkinden daha zor bir maçla devam edecek.

              Düzce takımı Lider ve Şampiyonluk adayı.Puan kaybetmek istemeyecektir bizim canımız az ve her puan altın değerinde bizim için.

             Lider takım direkt 2 lige çıkarken diğer dört takım play of oynuyor.Altta kalanının canı çıksın kabilinden son 4 takımda küme düşüyor.

             Bence 8 sıradan 19 sıraya kadar olan takımların hepsi düşmek için aday.O yüzden kıran kırana bir ikinci yarı bizi bekliyor.

      Takımımız toparlanır ve iki maç üst üste aldığından bu amansız yarışın içinde son maça kadar gidecek demektir.

        Ama iki maç kaybedersek içerde çok zor olur dönüş yapmamız.

       O yüzden Yeşilyurt maçının anlamlı olabilmesi için hem Düzce ve hemde ikinci yarının ilk maçlarından mutlaka 3 puan almamız gerekmekte.

        Bizim yaptığımız hesabı verdiğim aralıktaki tüm takımlar yapmakta.

        Yapacağımızı olumlu transferler bizim rotamızı belirleyecektir.Hocamız ile çıktığımız bu anlamlı yolculuğun nihayete erebilmesi için ciddi anlamda transferlerin yapılması gerekmektedir.

         Sezon içinde başımıza gelebilecek kart sakatlık vb durumları tolere edebilecek şekilde sahada olmamız gerekmekte olduğuna inanıyorum.

         Tabi bunun mali bir portresi var bunu da ayarlayacak olanlar belli. Belediye Başkanımız Halit DOĞAN ve Kulüp Başkanımız Özkan YILDIRIM ve yönetim kurulu.

         Başarı ve Başarısızlıkta her halükarda onlara yorumlanacaktır ve benim emin olduğum bir nokta onlarda bizlerden çok daha fazla bir duyarlılıkla olaylara yaklaşmaktalar.

        Para tek başına işi  çözmemekte ,çoğu işi çözmekte ama her işi çözmemekte.

        Para yanında  yetenekli ve karakterli oyuncular bize lazım olan ve transferlerimiz bizim ligde kalmamıza vesile olacak ve o  oyuncularımızla bir sonraki senenin takımını kuracağız ümidindeyim.

      Devam edeceğiz inşallah ,Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi