YEŞİLIRMAKSPOR - TRABZONSPOR'A HAZIR

YEŞİLIRMAKSPOR - TRABZONSPORA HAZIR
Samsun Bölgesinde U-13 Liginde şampiyon olduktan Giresun' a giden ve yarı final maçları için güçlü rakipleri ile karşılaşmalarına başlayan Yeşilırmakspor U13 takımı ilk maçında talihsiz şekilde 1-0 mağlup oldu. Gözler bu gün oynanacak Trabzonspor maçına ç

Samsun Bölgesinde U-13 Liginde şampiyon olduktan Giresun' a giden ve yarı final maçları için güçlü rakipleri ile karşılaşmalarına başlayan Yeşilırmakspor U13 takımı ilk maçında talihsiz şekilde 1-0 mağlup oldu. Gözler bu gün oynanacak Trabzonspor maçına çevrildi.

Sinop' ta başlayan Türkiye Şampiyonası yarı final maçları için rakipleri Trabzonspor, Gençlerbirliği, Çorumspor ve Düzce1097 takımları ile karşı karşıya gelmeye başlayan Yeşilırmakspor U13 takım oyuncuları ilk günü BAY geçtiler. Şampiyonanın ikinci gününde güçlü rakibi Gençlerbirliğispor takımı ile karşı karşıya gelen Yeşilırmakspor U 13 takım oyuncuları sahanın azizliğine uğradı.

İlk günü BAY geçiren Yeşilırmakspor takımının rakipleri Trabzonspor- Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan Trabzonspor 1-0 galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi olmuştu. Turnuvanın ikinci gününde Yeşilırmakspor takımı ise sahaya çıktı ve ilk maçına hızlı başlayarak oyuncularımız ilk yarı da 3 net gollük pozisyonu kaçırınca rakip Gençlerbirliği ilk yarının sonuna doğru penaltı kazandı. Penaltı atışını kaçıran Gençlerbirliği takım oyuncuları ve Yeşilırmakspor oyuncuları soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdiler.

Aşırı sıcak altında oynanan ve zemini berbat olan saha da ikinci yarıya çıkan Yeşilırmakspor ve Gençlerbirliği spor takım oyuncuları başa baş mücadelelerini maçın bitimine 10 dakika kalana kadar dengeli şekilde sürdürdüler. İkinci yarının sonuna yaklaşılırken Gençlerbirliği takımı geliştirdiği atak sonrası Yeşilırmakspor kalesine gönderdiği şutla 1-0 öne geçti. Son dakikalarda önce beraberlik sonra galibiyet için yüklense de skor değişmedi ve maç Gençlerbirliğispor: 1 - Yeşilırmakspor: 0 şeklinde sona erdi.

Bu gün ise yine bir diğer güçlü rakip Trabzonspor ile karşı karşıya geleceği öğrenilirken maçtan mutlak 3 puan almayı hedeflediklerini dile getiren Yeşilırmakspor U 13 takım Kulüp Başkanı Ömer Öztürk, "Çocuklarımız tüm maçlardan galibiyet almasalar da çok önemli değil. Bu kadar zor şartlar ve imkansızlıklar içinde alınan bu başarı Çarşamba için çok önemlidir. Bu noktada hedefimiz elbette ki şampiyon olmak ama gücümüzü de biliyoruz. İnancımızı kaybetmedik. Başarmak için sona ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

 

Gençlerbirliğispor karşılaşması sonrası ise rakip Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Düzce 1907  takım Teknik heyetinin Yeşilırmakspor U13 takımında 4-5 futbolcuya talip oldukları ve transfer listesine aldıkları öğrenildi. Bu gün akşam oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasına hazırlıklarını tamamlayan Yeşilırmakspor, bu maçtan en azından bir beraberlik almak ve sonraki Düzce1907 ve Çorumspor maçlarından da bir galibiyet ve bir beraberlik aldıkları takdirde ilk dört arasına gireceklerine inandıkları öğrenilirken takım oyuncularının heyecanla turnuvanın diğer maçlarına hazırlandıkları ve hedeflerine ulaşmak için mücadelelerini sürdüreceklerini belirttikleri öğrenildi.

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir