Yeşilırmakspor seriye 5-0la başladı

Yeşilırmakspor seriye 5-0la başladı
Yeşilırmakspor 2004 doğumlu futbolun genç aslanları, Samsun Büyükşehir Belediyesi takımını play off ilk maçında 5 - 0 mağlup ederek seriye büyük bir başarı ile başladı.

Amatör liglerde mücadele eden 2004 Doğumlu oyunculardan kurulu Yeşilırmak Spor takım oyuncuları Samsun Playoff maçlarına hızlı başladılar. 11 yaşında ki genç ve gelecek vaat eden Futbolcular, playoff maçlarının ilkinde Samsun Büyükşehir Belediyesi takımı ile seriye merhaba dediler. Yeşilırmak spor takımı güçlü rakibi Samsun Büyükşehir Belediyesi takımı ile kıran kırana bire maç beklentisi ile sahaya çıktılar. Maça hızlı başlayan Yeşilırmak spor takım oyuncuları maçın ilk dakikasından son dakikada hakemin düdüğü çalmasına kadar baskılı ve daha atak futbol ile maçın sonunda 5 gollü güzel bir skorla sahadan galibiyetle ayrıldı.

İlk playoff maçından 5-0 gibi farklı ve güzel bir futbol ve 3 puan sevinci ile başlayan Yeşilırmak spor takım Kulüp Başkanı Ömer Öztürk, "Öncelikle sahada ter akıtan ve yedek kulübesinde takım için her an sahaya girerek takıma katkı sağlamayı bekleyen tüm oyuncularımızı kutluyorum. Elbette ki bu başarının mimarı önce Antrenörümüz Aydın Akay ve akabinde 2004 doğumlu futbolcu çocuklarımızın aileleridir. Oyuncularımızın aileleri yıllardır beklenen futbola destek fikrini saha kenarına ve oyuncularımıza aksettirerek bu başarının gelmesini sağladılar. Bu nedenle bundan sonra ki maçlarımıza da aynı ciddiyetle hazırlanıp çıkarak sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. İnşallah playoff maçları sonunda Yeşilırmak spor şampiyon olarak ayrılacak. Çarşambalı sporseverlerden destek ve katkı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Y.Emre TÜRKYILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor