Yeşilırmak’a atlayarak intihar eden kişi bulundu

Yeşilırmak’a atlayarak intihar eden kişi bulundu
Çarşamba İlçesinde dün TOKİ köprüsününü üzerinden Yeşilırmak’a atlayarak intihar eden şahış dalgıç polisler tarafından kolunda taş bağlı cansız bedenine sabah saatlerinde ulaştı.

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN – Burak ÇALIŞKAN

Samsun’un Çarşamba İlçesinde dün meynanda gelen intihar olayında bir kişinin TOKİ Köprüsü üzerinden Yeşilırmak’a atladığı ihbarını alan Polis arama çalışması başlattı. Yeşilırmak üzerindeki su debisinin yüksekliğinden kaynaklı arama çalışmalarında başarısız olan polis, barajdan suyun kesilmesiyle birlikte bu sabah arama çalışmalarına yeniden başladı.

Kısa bir süre içerisinde şahsın cansız bedenine ulaşan Dalgıç polisler intihar eden şahsı kıyıya çıkardı. Olay yerine gelen yakınları tarafından yapılan kimlik tesbitinin ardından intihar eden kişinin Mehmet Akkaya (62) olduğunu öğrenildi. Sudan çıkarılan Mehmet Akkaya’nın cansız bedeni Çarşamba Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre iki çocuk babası olan Mehmet Akkaya’nın bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Ordu’nun Ünye ilçesinde oturan ve iki çocuğu da polis olan Mehmet Akkaya’nın çocuklarından birini uğurlamak için Çarşamba’ya geldiği öğrenildi. 

diğer resimler için tıklayınız...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber