Yeşilırmak stadyumu hizmete açılıyor

Yeşilırmak stadyumu hizmete açılıyor
Çarşamba’da bulunan eski şehir stadyumunun yıkılmasının ardından yapımına başlanan yeni şehir stadyumu dün hizmete başladı

 

HABER-FOTO: BURAK ÇALIŞKAN

Çarşamba İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Aydın, yeni statla ilgili bir basın açıklaması yaparak statla ilgili bilgiler verdi. Aydın yaptığı açıklamalarda, “Pazar günü ilçemizin (BAL) Bölgesel Amatör Ligte ki iki temsilcisi yeni yapılan Yeşilırmak stadyumunda karşı karşıya gelecek. Stadyum resmi müsabaka oynanabilmesi için %100 hazır durumda değil. Ancak biz bütün personelimizle stadı maç saatine kadar hazır duruma getirmeye çalışıyoruz. Stadyumun yapımında emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, olmak üzere Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve AK Parti ilçe teşkilatına tüm hemşerilerimiz ve sporcularımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Stadyumu hep birlikte koruyalım

Stadyumun yapılmasının yanı sıra korunmasında çok önemli olduğunun altını çizen İlkay Aydın, “50 yıl önce yapılan eski stattan sonra 5 bin kişi kapasitesi olan güzel bir stada sahip olduk. Bu anlamda tüm sporseverlerin, taraftarların stadyumun korunmasına yardımcı olmalarını istiyoruz. Pazar günü oynanacak olan maçta protokol tribününün düzenlenmesi ile ilgili, yönetmeliğe açık olduğu, kimlerin protokol tribününde yer alacağı belirtilmiştir. Düzensizlik olmaması adına serbest giriş hakları olan kişilerin önceden ilçe müdürlüğümüze bildirilmesi gerekmektedir” dedi.

Stadyumun %100 hazır hale geldiğinde açılışının yapılacağını belirten Aydın, “ilçemizin 2 takımı arasındaki yapılacak ilk müsabakanın ilçe hoşgörüsüne ve güzelliğine yakışır seyir zevki yüksek bir müsabaka olması dileğiyle başarılar diliyorum” diyerek açıklamalarına son verdi.

Hancı; “Çarşambalı hemşerilerimizi maça bekliyoruz”

Yeni stadyum ile ilgili bir açıklama yapan Çarşamba spor Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı ise, “Yeni stadyum öncelikle tüm Çarşambalı vatandaşlara hayırlı olmasını diliyorum. Umarım yeni statta güzel başarılar elde ederiz. Hafta sonu oynayacağımız Dikbıyıkspor maçında tüm Çarşambalı hemşerilerimiz maça davet ediyoruz” dedi.

yesilirmak-stadyumu-hizmete-aciliyor-(3).jpgyesilirmak-stadyumu-hizmete-aciliyor-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir