Yeşilırmak Dershanesi Başarıyı Pekiştirdi

Yeşilırmak Dershanesi Başarıyı Pekiştirdi
Çarşamba Özel Yeşilırmak Dershanesi 1995 yılından bu güne kadar başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Özellikle 2001 yılında ÖSS’de programını da bünyesine kattıktan sonra, ÖSS’de kendisini kanıtlayan ve zirveye oturan tek dershane oldu

 

Yeşilırmak Dershanesinden açıklanan SBS ve LYS sınav sonuçlarının ardından bir açıklama yayınlandı yapılan acıkmada;  2001 yılı ile 2004 yılları arasında zirveye tırmanan dershanemiz 2005 yılında zirveye oturdu.2011 yılına kadar zirvede kalmaya devam etti. Her yıl Fen Liselerine, Anadolu öğretmen Liselerine, Anadolu Liselerine çeşitli meslek liselerinin Anadolu bölümlerine çok sayıda öğrenci yerleştirdi. Kurumunda ki sınava giren öğrenci sayısına göre başarı her yıl periyodik olarak ortalama %90’ları buldu.

Yeşilırmak Dershanesi 2012 yılında zirveyi tam pekiştirdi. Şöyle ki; 9 öğrencimiz çeşitli Fen Liselerine, 12 öğrencimi Anadolu Öğretmen Liselerine, 8 öğrencimiz Sağlık Meslek Liselerine ve 7 öğrencimizde çeşitli liselerin Anadolu Bölümlerine yerleştirilerek kendisini kanıtlamaya devam etti. Yani sınava katılan öğrencilerimizden 96 öğrenci istediği liselere yerleştiler. Dershanemiz bununla da kalmadı. LYS 2012 sonuçlarına göre de 21. Yüzyılın en güzel ve yüksek başarılarından birini daha yakaladı. Öyle ki, 5 öğrencimiz tıp fakültelerine( bunların dört öğrencisi KTÜ’ yü dört bir koldan sardılar, Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık ve Terme’den ) 4 öğrencimiz Hukuk fakültelerine, 3 öğrencimiz Fizikoterapi bölümüne, 5 öğrencimiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümüne, 16 öğrencimiz Mühendislik, 25 öğrencimiz öğretmenlik ve 53 öğrencimizde çeşitli fakültelere yerleşerek bundan sonraki yıllarda da zirvede kalacağını kanıtladı. 17 yıldan bugüne kadar durmadan, yorulmadan çalışmaya devam den Yeşilırmak Dershanesi 2012-2013 Öğretim yılında kurucuları, idari kadrosu ve öğretmen kadrosu ile Çarşamba, Ayvacık, Salıpazarı, Dikbıyık, Ağcagüney, Hürriyet, Alibeyli, Kızılot, Şenyurt ve isimlerini sayamadığım diğer beldelerimizin ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerini ideallerindeki okullarına yerleştirmeye devam edecektir. Ayrıca Dershanemiz bu sezonda çağımızın gereği olarak5-13 yaş gurubu öğrencilerimizin zihinden aritmetik işlemlerini kolayca yapabileceklerini bir program olan ALOHA mental aritmetik programın ve liseden veya üniversiteden mezun olan gençlerimizde iş sahibi yapmak için KPSS kurslarını başlatmıştır. Böylece her alanda eğitim yanında olduğunu da kanıtlamış olmuştur.

2012 SBS ve LYS sonuçlarıyla Dershanemize bu onurlu ve gururlu tabloları yaşatan halkımıza, velilerimize, öğretmenlerimize ve çok sevgili gençlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Haber-Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber