Yeşil yumurta Kuluçka makinesi teslim edildi

Yeşil yumurta Kuluçka makinesi teslim edildi
Çarşamba Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından onaylanan Yeşil yumurta kuluçka makinesi projesi kapsamında Hatice Demirbilek isimli kadın üreticiye kuluçka makinesi teslim edildi

Kuluçka maki,nesi ile ilgili yeni proje çerçevesinde kadın üreticilerin hayallerini gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade eden Çarşamba Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Akman, “Kadın çiftçilerimizin projeleri ve hayalleri gerçekleşmeye devam ediyor. Yeşil yumurta kuluçka makinesi projesi onaylanan girişimcimiz Hatice Demirbilek adlı çiftçimizin makinesini teslim ettik. Böylelikle hayalleri gerçek olan Hatice hanım ekonomisine katkıda bulunmak adına çok önemli bir adım atmış oldu." diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü.

Akman, "Her ne kadar siz kadın çiftçilerimizin kendi ayakları üzerinde durabilecekleri Çarşamba Kadın Çiftçiler Derneği kurulmuş olsa da Bakanlığımız ve dolayısıyla Çarşamba Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü olarak bizler sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesine de tarıma ve çiftçiye katkılarından dolayı teşekkür ederim” ifadeleri ile açıklamasını tamamladıktan sonra bir süre daha bayan çiftçilerle sohbet ederek yeni projeler  ve çalışmalar hakkında köyde ki üretim konusunda fikir alışverişlerinde bulundu.
yesilyumurta1.jpg

yesilyumurta2.jpg

yesilyumurta3.jpg

yesilyumurta4.jpg

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber