Yeşil-Beyazlılar’dastart hazırlığı

Yeşil-Beyazlılar’dastart hazırlığı
2022-2023 Futbol sezonunda (BAL) Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Çarşambaspor’ da son hazırlıklar tamamlanmaya çalışılıyor. 24 Eylül de başlayacak sezon öncesi takım 10 günlük Afyon kampına katılacak.

Bu sene Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yeşil beyazlı takım da 2022-2023 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig heyecanı doruk noktada sürüyor. Geçen yıldan üç futbolcunun kaldığı takımda bu sene bu güne kadar Başkan Özkan Yıldırım ve Yönetim ile Teknik Direktör Mehmet Seçkin’in belirlediği 15 yeni futbolcu transfer yapılırken,  Alt yapıdan gelen oyunlarla ve transfer döneminin son gününe kadar 3-4 futbolcu daha transfer edilerek transfer ve hazırlıklar son aşamaya getirilmeye çalışılıyor.

Çarşamba spor takımında sezon açılışı için çalışmaları sürdüren Yönetim bu ayın sonuna doğru veya 24 Eylül de ki maç programı belli olmadan Açılış yapma planlanırken yönetim ve teknik heyet Afyon da 1 Eylül de başlayıp 10 Eylül de tamamlanacak 10 günlük kamp için çalışmalarını sürdürüyor. Afyon da ki kamp sürecinde 3 hazırlık maçı planlayan teknik heyet ve yönetim kamp bitiminde sezona hazır olarak Çarşamba’ya dönmeyi planlıyor.

Çarşambaspor’ da bu sezon taraftarlar ve yönetim teknik kadro ve sahaya çıkacak takım kadrosu ile bütünleşerek yüzüncü yıl da şampiyon olup 3. Lige güçlü ve daha sağlam kadro ile Yeşil beyazlılarda hedef kesinlikle şampiyonluk olarak belirlendi. Bu nedenle bu güne kadar;  Altyapı oyuncuları; Görkem Erdoğan, Mert Yıldırım’ı A takım kadrosuna katarken, geçen sezon kadroya girerek profesyonel olan alt yapıdan yetişen Mert Aktaş’ın yanı sıra takıma bu sezon öncesi; Berkant, Kerim Akdağ, stoperde; Vijdan Aladağ, Hasan Üstünakaya, sağ bek oyuncuları olarak; Deniz Boztepe, sol bekte Burak Tolun, orta sağ da ise Anıl Çetin, Samet Ünver Mert Yıldırım, Hamza Türkmen. Kanat oyuncular;  Ahmet Hasan İmer ve Muhammet Çetin mevcut. Kaleciler; Engin Olgun ve Hamza Şavşet.transfer edildi.

Sezon açılışı ve kamp öncesinde Adapark Çarşambaspor tesislerinde çalışmalarına başlayan Yeşil beyazlılar geçtiğimiz gün 3. Lig Ekiplerinden Fatsa Belediye spor takımı ile Stadyum da bir hazırlık maçı yapmış ve 2-2 beraberlikle sahadan ayrılırken maç sonrası bu güne kadar toplamda 15 transfer yapıldığı söyleyen Mehmet Seçkin,  “3-4 transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Kamp öncesi burada akabinde Afyon kampımızda kalan eksiklerimizi de tamamlayarak lig maçlarına hazır ve kesin kadromuz belli olacak şekilde hazır olmayı hedefledik ve bu yönde çalışmalarımızı sıkı şekilde sürdürüyoruz. Şimdiden ligimiz hayırlı olsun. Elbette ki taraftarımızı da stada ve desteğe çağırıyoruz. Bu sene bizim için çok farklı ve heyecanlı Olacağına inanıyoruz” dedi.”

4-200.jpg

3-255.jpg

2-298.jpg

1-250.jpg

HABER- FOTO: Kübra DAĞ- Erol ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber