YEŞİL BEYAZ’IN HEDEFİ : LADİK

YEŞİL BEYAZ’IN HEDEFİ : LADİK
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta zirve yolunda mücadele eden Çarşambaspor, son iki haftada kaybettiği 4 puanı Ladik Belediye spor maçı ile telafi etmek istiyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, son maçta deplasmanda alığı Bafra beraberliğinin ardından hazırlıklarını Ladik için yapmaya başladı. Çarşamba Adapark Tesisleri’nde ki çalışmalarına hız veren Çarşamba temsilcisi, Pazar günü Çarşamba Şehir Stadyumu’nda oynanılacak maç için eksiksiz hazırlık yapmak istiyor.

Bartın ve Bafra maçlarından kaybettikleri 4 puanı telafi edebilmek için çalışmalarını daha sıkı sürdüreceklerini belirten Teknik Direktör Birol Akkaya, Ladik maçıyla birlikte son iki haftanın şansızlığını takımın üstünden atmak istediklerini söyledi.

hedef2.jpg

hedef4.jpg

Hazırlıklar esnasında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Birol Akkaya, “Geçtiğimiz iki haftadan çıkartabildiğimiz 2 puan var. Zirve yolunda ilerlemekte olan bir takımız. Bunun için puan kaybı yaşamamamız gerekiyor. Ladik maçından 3 puan çıkartarak diğer maçlara da aynı şekilde hazırlanacağız. Pazar günkü rakibimiz ile ligde 3 puan farkımız var. Ligdeki puanımızı artırarak zirve yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Pazar günü Çarşamba’da oynanılacak karşılaşma hazırlıklarının hafta boyu sürdürüleceği öğrenilirken,Yeşil- Beyazlı ekip hafta sonunda oynanılacak maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA 

hedef1.jpg

 

hedef3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor